Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Bugi dźwiękowe

Lukora

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witajcie 

Gram już od pewnego czasu z problemami z dźwiękiem otóż w menu głównym nic się nie dzieje ale jak gram meczyk i jest teamfight to dźwięk mi się przycina próbowałem ustawić w opcjach wszystko o połowę niżej ale nic to nie dało.

Moje pytanie jest takie czy to wina mojej karty dźwiękowej czy może jest inne rozwiązanie? 

Opublikowano

Problemy mam identyczne. Poszperałem trochę w internecie i kilku osobom pomógł reinstall, innym nie. Niektórym pomógł reinstall sterowników, innym nie. Ja osobiście uważam, że wina leży po stronie samej gry, więc nie pozostaje nic innego jak czekać.

Lubisz Serie A? Napisz do mnie na PW! 

Opublikowano

Nie jestem w stanie zrozumieć, jak ktoś może mieć błędy, a inny nie kiedy mają tę samą wersję gry i plików. Reinstall gry nie pomaga? Sterowników też? Pisz do supportu, poradzą coś albo i nie. Ewentualnie wydanie nowego patcha może rozwiązać problem. 

ezgif-com-effects.gif

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...