Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Rozstrzygnięte]Usuwanie prezentacji

bodzio17

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć ze jako uzytkownik Mpc forum i gracz prywatnych serverów chce się dowiedziec dlaczego została usunieta prezentacja servera debesti  spełniająca wymogi regulaminu i czy nie jest to przypadkiem usuwanie konkurencji  

10596782480748166806.png     

Opublikowano

To jest tak, czasem jest to "bo widzi mi się", czasem ktoś nie dopatrzy do końca i usuwa (a często nie ma racji).

Co gorsze często prezentacje (i nie tylko) są usuwane permanentnie zamiast przeniesienia ich do kosza lub chociaż wysłania kopii na pw, gdzie często użytkownicy nie mają kopii zapasowej.

Dodatkowo tak jak wspomniałeś bez podania przyczyny.

Ale wiesz zaraz wpadnie GM i Ci powie

Skargi i zażalenia wysyłamy na PW

Trochę im się dziwię, bo mimo tego, że (niestety) forum zaczyna upadać. to jeszcze administracja ma gdzieś użytkownika, przez co coraz więcej osób odchodzi z forum. Ale co ja tam wiem.....

Opublikowano

Jak chcesz się dowiedzieć to skorzystanie z opcji "prywatna wiadomość" będzie najlepszym wyjściem, a nie pisanie gdzie popadnie.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...