Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Inne] Detekcja skryptów

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

I te wprowadzanie autora tematu w błąd...

Jak umiesz czitować, bana nie dostaniesz.

~ Nie skryptuj 20h dziennie.

~ Nie leć na ustawieniach, które robią po 50 kliknięć na sekundę.

~ Humanizer. Może i sporo nie daje, lecz jednak coś.

~ Nie używaj utilities typu evade, aimbotów.

Graj mądrze.

Od 4 miesięcy grając na jednym koncie, trzymając się zasad nie dostałem blokady. A wasze komentarze 'łatwo teraz o bana' są śmieszne, unikacie skillshotów od każdego gracza w przeciwnej drużynie i wychodzicie z czystą pentą nagradza was banami co tydzień #kappa

undefined-Imgur-ezgif.com-resize.gif

i do graphics design

Opublikowano

I te wprowadzanie autora tematu w błąd...

Jak umiesz czitować, bana nie dostaniesz.

~ Nie skryptuj 20h dziennie.

~ Nie leć na ustawieniach, które robią po 50 kliknięć na sekundę.

~ Humanizer. Może i sporo nie daje, lecz jednak coś.

~ Nie używaj utilities typu evade, aimbotów.

Graj mądrze.

Od 4 miesięcy grając na jednym koncie, trzymając się zasad nie dostałem blokady. A wasze komentarze 'łatwo teraz o bana' są śmieszne, unikacie skillshotów od każdego gracza w przeciwnej drużynie i wychodzicie z czystą pentą nagradza was banami co tydzień #kappa

Ale co ty gadasz gościu???

Chyba jak ktoś gra na skryptach to oczekuje tego że będzie wychodził z czystą pentą jak ty to nazwałeś...

Te twoje rady są bez sensu. Grasz od 4 miesięcy i nie masz bana tak?

Czyli grasz tak bardzo bezpiecznie jak byś wgl nie grał na skryptach. Jesteś po prostu normalnym graczem który może dostać bana.

Jeśli już grasz na tych skryptach to myślisz o tym że będziesz pro tak? Ale jak nie ma wykonywać pent, podejrzanych ruchów czy robić combo ryze w 1 sec to na c**j mu te skrypty?

8816414724839291359194.png

Opublikowano

Wszędzie gadanie, że osoby grające przy pomocy skryptów są banowane od razu... W pewnym sensie bzdura. Większość z nich jest banowana tylko przy okazji masowego banowania ze strony Riotu, czyli tzw. fal banów. Nie możemy przewidzieć kiedy one nastąpią, ale nie są one często. W międzyczasie mało kto kończy z banem o ile używa trochę mózgu podczas użytkowania z programów trzecich.

"Człowiek człowiekowi człowiekiem, a kiwi kiwi kiwi" ~ Paulo Coelho

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Wszędzie gadanie, że osoby grające przy pomocy skryptów są banowane od razu... W pewnym sensie bzdura. Większość z nich jest banowana tylko przy okazji masowego banowania ze strony Riotu, czyli tzw. fal banów. Nie możemy przewidzieć kiedy one nastąpią, ale nie są one często. W międzyczasie mało kto kończy z banem o ile używa trochę mózgu podczas użytkowania z programów trzecich.

Używanie mózgu przy skryptach nie jest wskazane, mają one na celu wybicie dywizji, a nie granie na poziomie zwykłego gracza, w ten sposób równie dobrze można grać bez nich.

Opublikowano

Fale banów są teraz o wiele rzadsze niż w przeszłości. Po prostu jak ktoś zraportuję Cię za cheating i nie kryjesz się z tym bardzo dobrze, to oczekuj bana, który nadejdzie do maksymalnie 2-3 tygodni.

To samo z botami - nikt CIę nie zraportuje = możesz się czuć praktycznie bezpieczny.

Opublikowano

przez ten rok dostawalem bany srednio co 3 tyg- miesiac, ostatnio gram przez 3 miesiace i brak bana, troche się ogarnałem z szaleństwem na skryptach + pewnie troche farta ;p

Opublikowano

ja tam napierdalałem przez 6 miesięcy i dopiero w sierpniu mnie odkryli bo troche obvious poleciałem :v

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...