Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Kamer sie nie wlacza

Mokelembembe

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, pobralem metin2 mod 2012 SF, wypakowalem w folderze pandory pozniej gdy klikam na ikonke moda nic sie nie włącza

Probowalem uruchamiac jako administrator ze zgodnoscią itp i nic

Prosze o pomoc, mam WIN 10 ale nigdy nie mialem na tym windowsie problemow z metinem

Pobralem klienta PLa i tam zainstalowalem, nadal nic

Opublikowano

Niestety nie wiem co siedzi w tym systemie więc będziesz musiał sam tego poszukać bo możesz tego nie mieć:

- Microsoft .NET Framework

- Microsoft Visual C++

Jeśli to nie pomoże to sprawdź antywirus, zaporę czy co tam WIn10 posiada i może blokować.

Nigdy nie kłóć się z głupkiem,bo najpierw sprowadzi cię do swojego poziomu a potem pokona doświadczeniem.

Opublikowano

Nie musisz pobierać żadnego wall hacka albo nie wiem co jeszcze najłatwiejszy sposób przebić się przez ściany jest taki że robisz tak jesteś na metinie podchodzisz do ściany wsiadasz na konia musisz mieć 2 zbroje spamujesz W i tak samo [Prawym] Przyciskiem myszy na zbroje one się zmieniają i tak powtarzasz tą czynność i postać będzie się w ścianę wsuwać...