Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Champ] Ivern

Loth Sugan

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Czesc zrolowalem 3 postacie i dostalem Iverna i zastanawiam sie czy jest sens w ogole nim grac. Jestem w platynie 2 i na rankedach widzialem go moze 1 raz i to jako support i nie pokazal sie z dobrej strony. Co wy o nim uwazacie?

u1lc.png
Opublikowano

@Dyrektor siur

Nie wiem ile nim grałeś ale czytając pierwsze zdanie stwierdzam iż nigdy nim na bocie próbowałeś grać.

Pasywka useless na supporcie? Pytasz sie junglera czy możesz wziąć reda, bierzesz reda i masz go ty i twój adc, tak to naprawdę useless...
Tarcza 70% slow na 3 sekundy która zadaje całkiem spory dmg.

Q które unieruchamia i pozwala na teleportacje, do tego bije całkiem niezły dmg, a także najlepsze ulti które podrzuca nawet cały team przy 3 uderzeniach, możesz też dać swojemu golemowi tarcze.

Zagrałem ivernem bardzo dużo i musze powiedzieć że na supporcie jest całkiem dobry, troche bolą cooldowny w early, ale po 11 lvlu to easy linia, gdy uda ci się trafić z Q i w poblizu będzie jungler to kill gwarantowany, ale troszkę trudno tym trafić bo i za szerokie i za szybkie to nie jest.

aac38a3ca701800a8c9e3ff33aa5d0bf.png

Opublikowano

Ivern to taki supp na jg.Buffy dla sojuszników,shield,dash,oraz Daisy pomagająca w diveach,tf oraz przy objectivach.Jest on bardzo zależny od drużyny,nie jest to postać carry.Twoim zadaniem jest oddawanie zabójstw dla teamu.Jest on słaby w starciach 1vs1.Dobre ganki w early ale bardzo łatwy do skontrowania gdyż traci sporo hp z pasywki i ogarnięty enemy jg będzie odwiedzał twoją jg jak często tylko się da.Dla mnie bardzo słaba postać,są obecnie o wiele lepsze picki spełniające w pełni swoje zadanie np.Heca czy Zac

Tak jak wspomniałem ivern jest zależny od teamu więc sprawdzi się jeśli grasz ze znajomymi i z komunikacją bo na soloQ jest to useless pick.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...