Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz
  • 0

Problem z plikiem setup.exe

TheAdamekPL

Pytanie

Opublikowano

Witam,

Mam problem z plikiem setup.exe. Ostatnio pobrałem sobie przez Torrent'a grę Lego Star Wars 3. Wszystko ładnie się pobrało, zainstalowałem plik w napędzie wirtualnym programem Daemon Tools Lite i tu zaczyna się problem. Gdy otwieram plik setup.exe, wyrzuca komunikat od Windows'a, potwierdzam go i dalej nic się nie dzieje. Proszę o pomoc.

4 odpowiedzi na to pytanie

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ludzie tego typu co ty którzy głownie kardą gry jak zwykle zgrywają mądrzejszych, dokładnie masz napisane jak rozwiązać problem tej instalki jak ją zainstalować. 

Żeby wiedzieć i napisać jak trzeba by ściągnąć tą samą instalkę i poszukać rozwiązania  czyli zabawić się w złodzieja.

Na pewno gdzieś pisze tylko nie potrafisz znaleźć. 

P.s. część instalek tej gry nie działa na w8 i w10, inne wymagają dodatkowych plików które są w obrazie z opisem co robić. 

Mózg to nie mydło; nie ubędzie Ci go, gdy go użyjesz.

Opublikowano

Kup grę to nie będzie problemu. W pirackiej wersji należy nauczyć się czytać ze zrozumiem jak zainstalować bo pewnie gdzieś tam pisze.

Mózg to nie mydło; nie ubędzie Ci go, gdy go użyjesz.

Opublikowano

Dzięki za pomoc! Zgrałem instalkę na pendrive'a i zainstalowałem na drugim komputerze z Windowsem 7, bo na tym mam 10'tke. Odziwo tam zadziałało. Później zgrałem zainstalowany plik znowu na pendrive'a, potem na Windowsa 10 i zadziałało. A już straciłem nadzieje, że cokolwiek zadziała, bo przy internecie 60kb/s trudno ściągnąć jakąkolwiek lepszą grę. Jeszcze raz dzięki, temat do zamknięcia.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...