Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Automatyczne uruchamianie exp donatora w kamermodzie przy starcie

kamugo

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, chciałbym się dowiedzieć jak mogę sprawić aby exp donator zawarty w kamermodzie, lub w mh od kamermoda włączał się automatycznie przy uruchamianiu klienta. Jakby ktoś miał może jakiegoś innego exp donatora który uruchamiałby się przy starcie klienta to chętnie przyjmę pod warunkiem że będzie on działał tak samo szybko jak ten od Kamera. Od razu mówię że exp donator zawarty w m2bobie mnie nie interesuje bo jest zdecydowanie za wolny. W modconfigach praktycznie wszystkie opcje można ustawić aby automatycznie uruchamiały się przy starcie, oprócz tego exp donatora

mod1.png

mod2.png

Nie wiem czy ta opcja jest może gdzieś ukryta czy mam coś dopisać do modconfiga.  Od razu mówie ze dopisanie do mod_config2.cfg na końcu fraz takich jak ExpDonator_Enabled=1, GuilExpDonator_Enabled=1 czy ExpDonate_Enabled=1 nic nie daje.

Opublikowano

To jest raczej łatwe do zrobienia, jak mówiłem wszystkie opcje oprócz tego expdonatora moga uruchamiać się przy starcie a więc exp donator też pewnie może tylko nie wiem jak to zrobic :D

Opublikowano

Reff, za działającego od momentu włączenia klienta exp donatora takiego jak w modzie (czyli bardzo szybkiego), współpracującego z m2bobem jestem gotów zaplacić 50 pln, więcej info na pw

Opublikowano

Reff, mogę dać nawet więcej jeśli ktoś mi to dobrze zrobi, pisałem do kamera to nie odpisuje w ogóle.

Edit. a może ktoś wie jak zrobić żeby multihack od kamera odpalał się automatycznie, zapamiętywał wybrany serwer i ustawienia?

Opublikowano

Reff, mogę dać nawet więcej jeśli ktoś mi to dobrze zrobi, pisałem do kamera to nie odpisuje w ogóle.

Edit. a może ktoś wie jak zrobić żeby multihack od kamera odpalał się automatycznie, zapamiętywał wybrany serwer i ustawienia?

Chodzi ci o to, żeby postać logowało ponownie jak ją wywali, czy żeby przy rozruchu systemu odpalał ci metka + bota?

<p class='bbc_center'><span style='font-size: 24px;'><span style='font-family: lucida sans unicode'><strong class='bbc'>Hejtować będę</strong></span></span></p>

Opublikowano

Chodzi ci o to, żeby postać logowało ponownie jak ją wywali, czy żeby przy rozruchu systemu odpalał ci metka + bota?

Chodzi mi o to że ja mam m2boba wykupionego, więc on sam loguje postacie jak wywala je z gry albo gdy wywali klienta, chciałbym żeby exp donator przy starcie się automatycznie odpalał bez żadnych klawiszy czy czegoś takiego, gdy m2bob odpala klienta to exp donator ma działać beż żadnego klikania, tylko musi być szybki tak jak od kamera. Może to sie też odpalać tak jak multihack, ale exp donator musi byc w pełni automatyczny.

Opublikowano

Chodzi mi o to że ja mam m2boba wykupionego, więc on sam loguje postacie jak wywala je z gry albo gdy wywali klienta, chciałbym żeby exp donator przy starcie się automatycznie odpalał bez żadnych klawiszy czy czegoś takiego, gdy m2bob odpala klienta to exp donator ma działać beż żadnego klikania, tylko musi być szybki tak jak od kamera. Może to sie też odpalać tak jak multihack, ale exp donator musi byc w pełni automatyczny.

na forum m2bob znalazlem podobny przypadek co gosciu mial, jest tam i pewne rozwiazanie ( nie wiem czy dziala, bo nie uzywam m2boba i może być już przestarzałe)

ale ogolnie wchodzisz w: M2bob\Resources\Scripts\scripthook.py

i edytujesz:

def newopen6():

net.m2bobphase = 6

GameOpenTemp()

app.UpdateGame = newopen6

na:

<p class='bbc_center'><span style='font-size: 24px;'><span style='font-family: lucida sans unicode'><strong class='bbc'>Hejtować będę</strong></span></span></p>

Opublikowano

na forum m2bob znalazlem podobny przypadek co gosciu mial, jest tam i pewne rozwiazanie ( nie wiem czy dziala, bo nie uzywam m2boba i może być już przestarzałe)

ale ogolnie wchodzisz w: M2bob\Resources\Scripts\scripthook.py

i edytujesz:

def newopen6():

net.m2bobphase = 6

GameOpenTemp()

app.UpdateGame = newopen6

na:

Nie mam pliku scripthook.py w folderze z m2bobem, jedynie takie pliki

m2boba.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...