Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Projekt ligi eSportowej - co o tym sądzicie?

Gość mustplaypro

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam serdecznie użytkowników MPCforum, jako iż pracuję nad projektem parę tygodni, postanowiłem spytać się Was o propozycję, projekt polegałby na lidze eSportowej - aktualnie w tej chwili jest wymyślona nazwa takiej ligi, mam nadzieję że wpada w ucho i nie jest trudna do zapamiętania, w ekipie jak narazie jestem sam Ja, mam już plan co do rozgrywek, sponsorzy w miarę ogarnięci, ale dalej myślę nad czymś czego jeszcze nie było na turniejach ONLINE, nie chce startować tej ligi tak szybko jak nie dobiore odpowiednich osób i ciekawych pomysłów.

Co Wy na to, pakować się w tworzenie takiego projektu? - czy to ma sens w dzisiejszych czasach (wg. mnie tak, jest tego jeszcze mało)

Zapomniałem dodać, nazwa ligi: mustplay

Opublikowano

Pomysł fajny. Skierowałbym tę ligę bardziej w stronę Polaków. Ogarnąłbyś któregoś z Virtusów albo Inet Koxów, żeby zagrali kilka gierek i już większość polskiej społeczności Counter Strike zagrałoby chociaż raz. Co do rozgrywek to zrobiłbym turnieje darmowe i premium, tak samo z ligą, darmowa i premium. 

Opublikowano

Tak jak wyżej :) Polska liga z promocją Virtusów byłaby czymś pięknym. Właśnie tego brakuje! Pamiętaj o własnym systemie anti-cheat, bo bez tego twoja liga mogłaby szybko stracić graczy.

Opublikowano

Kilka dni temu napisałem do PAGO, teraz czekam na jego decyzję - najpierw chciałbym zrobić turniej darmowy, a nagrody zachęcające na kolejne rozgrywki w takim razie już Premium, mam pomysł żeby co parę tygodni robić darmowe turnieje a co miesiąc jeden wielki Premium, czy to 1vs1 czy 5vs5 - trochę niby odskocznia, ale tego bynajmniej brakuje w Polskim eSporcie (odejmując ESL), oczywiście trzeba też mieć wielkie grono ekipy, ale czego się nie robi dla społeczności. Podsyłajcie kolejne pomysły, zapiszę je sobie i zdecyduję co ma zostać a co nie.

Też myślałem o tym aby zrobić mapVETO na stronie dla osób biorących udział zamiast pickowania map na Teamspeak'u czy bóg wie gdzie.

Opublikowano

W globala tak jak najbardziej ma sens! 

tYLko musisz mieć to dopracowane na tip-top bo sam pewnie wiesz jak się nie raz  kończą takie projekty.

Ja na to że szukaj dobrego anticheat'a i osób co ocenią dema. 

Opublikowano

Tak wiem, dlatego nie mam zamiaru startować w tym roku, chyba że na prawdę ekipa weźmie to do serca i się postara na maksimum.

Możecie mi podlinkować dobre zabezpieczenia przed cheatami? - najlepiej płatne.

Opublikowano

Gdy założysz/cie już stronę, jakiś zarys to podlinkujesz? Jestem ciekaw co z tego wyjdzie i trzymam kciuki :)

Opublikowano

Tak, nie ma problemu - w ciągu tygodnia podlinkujemy Wam fanpejdż na którym będziecie mieli informacje 24/7 =)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...