Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Launcher do minecrafta

KomputerowiecPL

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Bardzo dobry ruch że strony mojanga, a ja osobiście poczekam do pełnej wersji lanchera i dopiero wtedy gk sobie pobiore. Z tego co usłyszałem to spodobały mi się odrazu 2 rzeczy. Mianowicie zmiana skina i nowy wygląd wyboru wersji.

Opublikowano

Moim zdaniem launcher jest super. Szkoda tylko że wersja demo ale mam nadzieje, że w niedługim czasie wyjdzie pełna wersja. Launcher jest dla każdego co to oznacza ? A oznacza to tyle, że można na nim grać i na koncie premium i bez niego. Wystarczy jedynie się zarejestrować i tyle. Mam pewien pomysł co do tego launchera ale nie zdradzę tego teraz ;)

Daje Ci 3 + za to że pokazałeś mi i innym użytkownikom tego forum że taki launcher jest. Ja bym o nim nie wiedział gdyby nie Ty Dzięki. :)

Opublikowano

Polecam standardową shinigime.

Polecam kupic premke i nie piracic.

@top

Bardzo fajny szczegolnie ta latwa zmiana skina mi przypadla do gustu

Wysłane z mojego LG-K420 przy użyciu Tapatalka

76561197963952284.png

Opublikowano

Przecież to nie jest piracenie, to już jest przyjęte oficjalnie - non premium

Co do launchera to zapowiada się ciekawie, zmieniony wygląd, uproszczony, czekam na dalsze zmiany.

strange1.jpg

Opublikowano

Przecież to nie jest piracenie, to już jest przyjęte oficjalnie - non premium

Co do launchera to zapowiada się ciekawie, zmieniony wygląd, uproszczony, czekam na dalsze zmiany.

Sam Notch powiedział, że launchera non premium można użyć aby gre przetestować, ale później kupić premke. A znając życie większość tych osób i tak zostaje przy non premce także to jest piracenie

76561197963952284.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...