Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Problem, wyrzuca po 40sec gry

Mauurycy

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mam dziwny problem, otóż loguje się do gry, wchodzę wszystko jest dobrze i po 40-60sec w menu wywala mi komunikat "You Have been Disconnected." i gra się wyłącza.

Nie miałem tak wcześniej.

Uprzedzam porady:

restartowałem Router/komputer

sprawdzałem spójność plików

reinstalowałem grę

Opublikowano

Problem raczej leży po stronie Twojego internetu a problemy z serwerami EU tylko pogarszają sprawę w wyniku czego wyrzuca Cię z gry co kilka sekund.

Opublikowano

Problem raczej leży po stronie Twojego internetu a problemy z serwerami EU tylko pogarszają sprawę w wyniku czego wyrzuca Cię z gry co kilka sekund.

Mam 20MB internet, znajomy ma gorszy i mu działa także ;-;

Opublikowano

@Mauurycy prędkość internetu a jego stabilność, trasa pakietów i opóźnienia to zupełnie inne sprawy. Gdybyśmy znali adres serwerów EU to byśmy mogli sprawdzić czy tracisz jakieś pakiety po drodze.

Ale, że nie mamy IP ich serwerów to możesz co najwyżej wejść w cmd i wpisać dla przykładu:

ping google.com -t

Poczekaj z minutę lub dwie i zakończ komendę kombinacją ctrl + c, sprawdź czy straciłeś jakieś pakiety.

Opublikowano

@Mauurycy prędkość internetu a jego stabilność, trasa pakietów i opóźnienia to zupełnie inne sprawy. Gdybyśmy znali adres serwerów EU to byśmy mogli sprawdzić czy tracisz jakieś pakiety po drodze.

Ale, że nie mamy IP ich serwerów to możesz co najwyżej wejść w cmd i wpisać dla przykładu:

ping google.com -t

Poczekaj z minutę lub dwie i zakończ komendę kombinacją ctrl + c, sprawdź czy straciłeś jakieś pakiety.

czyli mam rozumieć że w skrócie mogę gówno zrobić ? :3

i czekać aż te cwele to naprawią bo widzę na necie że wiele osób ma taki problem.

ehh... czyli pozostaje czekać aż te cwele umysłowo społeczne to naprawią ;/

no cóż to dzięki za pomoc i temat do zamknięcia :3

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...