Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Skyrim SE - Wulfgar nie pozwala dokończyć questa

JAWORV77

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć.

Po rozpoczęciu misji "Róg Jurgena Wiatrowładnego" podczas gdy mam oddać róg jeden 'mnich' który przyjmuje questa jest na zewnątrz. gdy weźmie ode mnie ten nieszczęsny róg idzie do tego klasztoru razem z dwójką innych kolegów. Problem zaczyna się, gdy mistrz Wulfgard ma mnie nauczyć ostatniego słowa 'Dah', tylko jak mnie ma nauczyć, podczas gdy go nie ma w klasztorze, a nie na zewnątrz. Gdy włączam mapę zobaczyć gdzie mam znacznik misji, owy znacznik wskazuje mi że ten mnich znajduje się na jednym z pagórków wyznaczający granicę mapy - nie sposób się tam dostać. 

Ma ktoś pomysły co zrobić z takim przypadkiem ? Dodam że cofałem się do momentu penetrowania Ustengrav i bez skutku - Wulfgarda dalej jak nie było tak nie ma.

Za pomoc z góry dziękuję.

(Skyrim: Special Edition)

signature.png

Opublikowano

Nie znalazłem rozwiązania problemu na internecie, więc spróbujmy konsolą. Wpisz "player.placeatme 0002C6CA". Jak nie zadziała to zmień końcowy kod na 000886B6. A jeśli dalej nie zadziała to napisz. Oczywiście próbuj tego na terenie Wysokiego Hrothgaru. 

Opublikowano

Udało się go przywołać kodem 0002C6CA (kod 000886B6 w ogóle nie działa) tylko problem w tym, że w momencie przywołania gdy stoję razem z trójką innych kapłanów, nie ma z nim żadnej interakcji, a jedyne co robi to idzie spać.

signature.png

Opublikowano

Czyli i tak jesteśmy do przodu. Nie spotkałem się z błędem, w którym Wulfgar przebywa na pierścieniu Saturna, ale w którym olewa gracza już tak. Tak czy siak zaraz edytuję posta, szukanie odpowiedzi troszkę mi zajmie. 

Edit

• Wgraj Unofficial Special Edition Patch (prawdopodobnie będziesz musiał wczytać starszy zapis, żeby fixy wgrały się przed pojawieniem się błędu) 
  • Porozmawiaj z Arngeirem (internety mówią, że czasem działa, ale chyba już z nim gadałeś)
  • Wyjdź na zewnątrz, odczekaj 24h, powtórz 5 razy (podobno też działa)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...