Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Rozstrzygnięte]Skargi, czy naprawdę jesteśmy bezsilni?

Vilche

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Dobra, na wstępie wspomnę że nie znalazłem odpowiedniego działu pod ten temat, dlatego aby zwrócić uwagę modów, administratorów i innych.

Nie chce pytać czy powstanie temat albo dział o skargach na modach, ale zastanawia mnie dziwne zachowanie modów/adminów np. maja z działu ts3 

Prowokuje, wyzywa, obraża, robi co jej się żywnie podoba > składając raport na nią że swoim zachowaniem prowokuje, otrzymuje warna od niejakiego @Valze - Powód spam. Spam? Poważnie we wszystkich tych wypowiedziach odpowiedziałem na temat w topicu, przy okazji mówiąc że kobiety/babki są złe i nie warto ich rekrutować do teamu bo potem są z tego awantury, i mam racje w tym momencie bo tak jest.

Typowy dresik aka cebula > zatrudnia babke > ona robi burdy > chce zapłatę > zostaje wydalona np. z teamu > potem reaguje agresją > i prowokuje > koniec końców to ten który dał się wplątać w dyskusje i prowokacje od moda dostaje warna, za co? Za spam i flamewar przykład? @1361622928-U485574.pngServicesReygras @Vaiktar

Nie znam osobiście Reygrasa, ale komentowałem jego temat i dlatego się tutaj znalazł.

Wiele takich babek jest na mpc, Przede wszystkim w dziale metin. 

Teraz całkiem poważnie, czy będąc "babką/kobietą/laska itp" na forum to dostaje się jakieś bonusy za przeproszeniem? 

Fajnie że dostałem potraktowany warnem za spam i dyskusje, w dziale gdzie zazwyczaj takie się odbywają. Ba! Tam to codzienność, ale zaraz nie o tym mowa... Aaa tak Nalegam by Użytkownik Maja Mod Działu ts3 dostała warna, jak nie kilka bo według regulaminu za prowokacje itp dostaje się 15 %. 

Jeżeli ona jest osobą która pełni funkcje moda który prezentuje  w jakiś sposób nasze forum, to powinno istnieć coś takiego jak sprawiedliwość i powinna w jakiś sposób zostać ukarana... Bo taki jest regulamin. Nie wszyscy userzy go czytali, zaś wam powiniem być dobrze znany.

Ba! Kończąc tą wypowiedź, chciałbym się was zapytać, czy napisanie posta z tekstem "nie przyjmuje krytyki od kobiet" albo w sumie warto poczytać temat

http://www.mpcforum.pl/topic/1581946-polskisquadpl-ten-jedyny/page-1#entry13352721

Jest na tyle czymś złym by od razu zostać ukarany, za swoje poglądy? 

Ile razy można mówić że nie chce się dyskutować z daną osobą, a ona dalej ją chce prowadzić, odpowiadając tej osobie (maja) otrzymuje warna! Kurw@ no przepraszam bardzo, zamierzałem się ograniczać i nie robić jakiś większych burd ale to poważnie jest przesadą.

Czerwone jest piękne! Kocham <3

Opublikowano

Już odpowiadam

1.

Teraz całkiem poważnie, czy będąc "babką/kobietą/laska itp" na forum to dostaje się jakieś bonusy za przeproszeniem

Tak

2. Niepotrzebnie się produkujesz, zaraz wleci GM, zamknie i napisze "skargi i odwłowania składa się na pw a nie w sugestiach"

Opublikowano

Ona nie jest moderatorem dzialu, ranga technika to nagroda za liczne odpowiedzi i pomoc niesiona użytkownikom.

SKARGĘ ODRZUCAM xD

A tak na poważnie, jeśli nie chcesz aby należała do rangi która posiada to napisz do moderacji ts/globala/admina a nie bd sie żalił w temacie.

Opublikowano

Od ostrzeżeń nadanych przez Global Moderatora można odwołać się u osoby, która je nadała lub u . Skargi składamy tylko i wyłącznie na PW.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...