Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Błąd G34

mikgie

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Podczas odpalania gry H1Z1 wyskakuje mi error: Needs windows 7 service pack 1 platform update. Rozumiem, że trzeba pobrać sp1 ale już chyba to pobralem i nie działa, dodam, że wcześniej miałem błąd G2, który nawet nie wiem jak naprawiłem. Pomoże ktoś?

Opublikowano

No to musi to być problem z systemem.

Napisz jakiego systemu używasz, jeżeli jest to 7 to musisz mieć ZAINSTALOWANE to (kompatybilne z wersją bitową systemu):

https://support.microsoft.com/en-us/help/15090/windows-7-install-service-pack-1-sp1

Jeżeli po ponownym uruchomieniu systemu nadal nie działa należy zaktualizować:

http://www.mpcforum.pl/s/29e1132

Opublikowano

Jak widać mam SP1..

PS. Dodam, że to jest laptop + tydzień temu miałem wkładane 4 ramu, wcześniej grałem w h1z1 na 4 ramu i działało na 40 FPS oraz format, ogólnie wgrywany nowy windows.

post-633764-0-27568200-1477599937_thumb.png

Opublikowano

No własnie w tym jest problem, że już to pobierałem, ale ciągle szuka aktualizacji, ostatnio zostawiłem tak na noc i przez całą noc nic nie znalazło. Może jeszcze jakieś pomysły macie? Zależy mi bardzo, przeszukałem cały internet i nie znalazłem rozwiązania.. :/

Opublikowano

To już masz odpowiedź czemu nie działa Ci gra. Nie używałem 7 więc trochę ciężko mi będzie pomóc Ci w tej sprawie (zawsze na XP siedziałem :v). Uruchom windows update i zainstaluj wszystkie aktualizacje (o ile się da).

Opublikowano

@mikgie w takim razie nie mam zielonego pojęcia jak to naprawić, w internecie nic na ten temat nie ma. Najlepiej jak napiszesz do nich z prośbą o pomoc.

Możesz próbować uruchomić ten program co Ci nie działał może w końcu zaskoczy, bo tu ewidentnie chodzi o system czyli jakieś aktualizacje musiały się nie zainstalować.

Na podstawie powyższego screenu sam widzisz, że chodzi tu o aktualizację systemu ( http://www.mpcforum.pl/s/29e1132 )

I jak możesz nie pisz post pod postem jeżeli nie upłynęło 24h od ostatniego wpisu, użyj opcji edytuj.

Opublikowano

Mam to samo i 20€ w pizdu albo format nie wiem o co chodzi :/ mam nadzieje że ktoś wyjaśni o co chodzi dokładniej...
Nie jesteś sam, myślę że to przez pirackiego windowsa.

:)

Opublikowano

Mam to samo i 20€ w pizdu albo format nie wiem o co chodzi :/ mam nadzieje że ktoś wyjaśni o co chodzi dokładniej...

Nie jesteś sam, myślę że to przez pirackiego windowsa.

Windows piracki czy nie piracki nie ma na to wpływu. Od 2 mies mam problem z tą grą jak nie ten to inne błędy. Szkoda gadać..

Opublikowano

@1361622928-U485574.pnggastry system oryginalny czy pirat? Jeżeli pirat to rozwiązania póki co na to nie ma i jedyne co można zrobić to zainwestować w oryginalny system lub poczekać aż to naprawią.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...