Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

TeamSpeak3 dla Twojego serwera MT2

Smooth1

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam

Od kilku lat prowawdzę serwer TeamSpeak3 tracę na niego dużo czasu już nie mówię o funduszach ( nie korzystam z crack licencji ) 

Pomyślałem że mogę to jakoś wykorzystać i komuś pomóc

Oferuje

▪ Licencje 512 slotów ( możliwość zwiększenia )

▪ Dużą strefe serwera ( Jeżeli duży projekt mogę oddać cały serwer )

▪ Uprawienia na serwerze

▪ Dobrą opiekę ( nie pracuje i nie chodzę do szkoły )

▪ Ochronę anty DDOS ( Nie ma mocnych na niego ) 

▪ Dobry kontakt ze mną

▪ Music boty, teamspeak boty

▪ Dodawanie rzeczy które chcecie w trybie natychmiastowym

Wymagam

▪ Serwera na dedyku

▪ Dobrego kontaktu

▪ Administracja musi korzystać z serwera ( Są sytuacje gdzie graczę przychodzą do Nas i mają pretensje że administracji nie było 2 tygodnie )

To tyle mam pewność że są tutaj osoby które chciały by mieć "normalnego" ts'a mam na myśli z oryginalną licencją bo tutaj to rzadkość.

Kontakt

GG 60571959

PW Forum

Opublikowano
''Ochronę anty DDOS ( Nie ma mocnych na niego ) '' Raczej bym to nazwał tak, serwer jest na tyle c*****y że nawet nikt w niego nie chce bić, od razu lepiej. Oferta niczym Baśni Andersena. 
Opublikowano

Witam

Od kilku lat prowawdzę serwer TeamSpeak3 tracę na niego dużo czasu już nie mówię o funduszach ( nie korzystam z crack licencji ) 

Oferuje

▪ Uprawienia na serwerze

▪ Dobry kontakt ze mną

Wymagam

▪ Serwera na dedyku

▪ Dobrego kontaktu

▪ Administracja musi korzystać z serwera ( Są sytuacje gdzie graczę przychodzą do Nas i mają pretensje że administracji nie było 2 tygodnie )

To tyle mam pewność że są tutaj osoby które chciały by mieć "normalnego" ts'a mam na myśli z oryginalną licencją bo tutaj to rzadkość.

Kontakt

GG 60571959

PW Forum

Na wstępie napiszę, popraw byki np. "prowawdzę-> prowadzę", "strefe-> strefę", "graczę-> gracze", "ts'a-> TS'a"

Co do licencjonowanego TSa, w to wątpię, na 100% crack ale kij z tym.. 

Tam piszesz dużą strefę serwera, czyli już mogę wnioskować że dajesz strefy a nie TS3 osobnego.. 

Dobrą opiekę, ale opiekę serwera TS3 czy jak? 

Co do anty DDoSa, tutaj w to wątpię.. nie ma 100% zabezpieczeń

Dobry kontakt z Tobą, hm tutaj mogłeś napisać chociażby "bardzo dobry kontakt" bo nie chodzisz do szkoły i nigdzie nie pracujesz..

A co masz na myśli pisząc "Dodawanie rzeczy które chcecie w trybie natychmiastowym" ? jakich rzeczy i gdzie? =.= przecież oferujesz wpierw TS3, potem piszesz strefę a teraz coś z dodawaniem rzeczy na TS3 czy gdzie? =.=

Patrząc dalej, piszesz że Administracja musi korzystać z serwera, ale znowu jakiego? tutaj wypada napisać z serwera TS3 czy coś :D 

Ale to jeszcze nic, jeśli oferujesz strefę bo z tego tutaj tak wychodzi to oferujesz strefę TeamSpeak3 a nie TeamSpeak3 bo jak masz oferować TS3 to równowartość wynosi 1 czyli dla jednego konkretnego projektu.

Szczerze? nawet nie napisałeś jak długo prowadzisz tego TS'a, nawet nie wiadomo czy jest włączony bo nie ma jak tego sprawdzić bo nie napisałeś czy jest włączony czy nie.. 

Generalnie ja polecam Ci nieco zmienić ofertę :P 

Nie hejtuje, warto byś wiedział i znał swoje błędy i moją opinię, nic więcej.

Pozdrawiam

Pomogłem ? klik up to Like ;D ( Lubię to ! ) xD

300 postów-> 10.10.2013 godz. 9:00
400 postów-> 19.10.2013 godz. 9:00

Opublikowano

''Ochronę anty DDOS ( Nie ma mocnych na niego ) '' Raczej bym to nazwał tak, serwer jest na tyle c*****y że nawet nikt w niego nie chce bić, od razu lepiej. Oferta niczym Baśni Andersena. 

Zdziwiłbyś się :) za słabi wszyscy są. I z tego co widze post nie wnosi nic do oferty mały

Odswieżam

Witam

Oferuje

▪ Uprawienia na serwerze

▪ Dobry kontakt ze mną

Wymagam

▪ Serwera na dedyku

▪ Dobrego kontaktu

Kontakt

GG 60571959

PW Forum

Na wstępie napiszę, popraw byki np. "prowawdzę-> prowadzę", "strefe-> strefę", "graczę-> gracze", "ts'a-> TS'a"

Co do licencjonowanego TSa, w to wątpię, na 100% crack ale kij z tym.. 

Tam piszesz dużą strefę serwera, czyli już mogę wnioskować że dajesz strefy a nie TS3 osobnego.. 

Dobrą opiekę, ale opiekę serwera TS3 czy jak? 

Co do anty DDoSa, tutaj w to wątpię.. nie ma 100% zabezpieczeń

Dobry kontakt z Tobą, hm tutaj mogłeś napisać chociażby "bardzo dobry kontakt" bo nie chodzisz do szkoły i nigdzie nie pracujesz..

A co masz na myśli pisząc "Dodawanie rzeczy które chcecie w trybie natychmiastowym" ? jakich rzeczy i gdzie? =.= przecież oferujesz wpierw TS3, potem piszesz strefę a teraz coś z dodawaniem rzeczy na TS3 czy gdzie? =.=

Patrząc dalej, piszesz że Administracja musi korzystać z serwera, ale znowu jakiego? tutaj wypada napisać z serwera TS3 czy coś :D 

Ale to jeszcze nic, jeśli oferujesz strefę bo z tego tutaj tak wychodzi to oferujesz strefę TeamSpeak3 a nie TeamSpeak3 bo jak masz oferować TS3 to równowartość wynosi 1 czyli dla jednego konkretnego projektu.

Szczerze? nawet nie napisałeś jak długo prowadzisz tego TS'a, nawet nie wiadomo czy jest włączony bo nie ma jak tego sprawdzić bo nie napisałeś czy jest włączony czy nie.. 

Generalnie ja polecam Ci nieco zmienić ofertę :P 

Nie hejtuje, warto byś wiedział i znał swoje błędy i moją opinię, nic więcej.

Pozdrawiam

Dla downów i nie dowiarków oJ7lmyQ.png

Nie kazdy jest biedakiem i cebula tak jak Ty, pozdrawiam :*

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...