Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Avast zaczął usuwać folder z grą

xFreys

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Tak jak w temacie. Z avasta trochę czasu już korzystam. Dziś, niespodziewanie avast poinformował mnie że nie udało mu się usunąć 20 000 plików Counter Strike Global Offensive ( :D :D :D ) Co dziwne, cs działa normalnie :D Więc anty-wirus godny polecenia :D 

Opublikowano

Wszystko może się zarazić wirusem. Zależy jeszcze od tego jaki to jest wirus. Raz miałem że AVG chciał usunąć System32  ^^ , na szczęście były to tylko nie groźne wirusy śmieciaki :yay:

Ogólnie przestaw się na inny antywirus, np. taki AVG, nie dość że darmowy to skuteczny ;)

76561198102300375.pngAddFriend.png

Opublikowano

Ja nie używam żadnego antywirusa od 2 lat i nie mam żadnego problemu. Jak ktoś potrafi korzystać z komputera i internetu to mu to nie potrzebne. Antywirusy to tylko zmulacze kompa.

Opublikowano

Narzekacie na Avasta i polecacie AVG xD

Avast wykupił AVG jakbyście nie wiedzieli lol :P

Ogółem darmowe antywirusy znajdują TYLKO wirusy.

Jeżeli chcecie coś lepszego to zapłaćcie sobie za np. Kaspersky IS albo Eset SS

Ja nie wiem co wy macie do Avasta ale mi jeszcze nigdy od bodajże 8 lat nic nie zrobił, oprócz wykrycia wirusów

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...