Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Stary kanał, nowa seria - Zaczynamy na nowo zabawę z Metinem :)

Pośpieszny

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Cześć!

Na YT jestem Biozu, mój kanał istnieje już dłuższy czas i mam tam kilka filmików jednak żaden z nich jakoś zbytnio się nie wyróżnił.

Próbowałem pomysłu z zdrapkami ponieważ te filmiki się przyjmowały ale to bez sensu tracić tyle kasy na jeden odcinek i jeszcze tylko wpadać w nałóg, dlatego przeniosłem się na Metina.

W Metina jestem starym graczem PL'a a także prywatnych serwerów (Zaczynałem grać na Twierdzy jak była wtedy najnowszym serwerem, a także grałem na Tiveri gdzie utrzymywałem w 100% pierwsze top10 przez pierwszy miesiąc), nawet na tym forum te konto z którego teraz piszę założyłem w 2010r. :D

Moja pierwsza seria z metina pojawiła się dosyć niedawno z serwera Torreador-World który był niewypałem ale mimo wszystko seria nawet się przyjęła jako tako a z powodu startu nowego serwera ClassicMt2 na którym zapewnię będzie grała masa osób z wiadomych przyczyn, będę z niej nagrywał serię i mam nadzieję że w końcu uda mi się rozkręcić mój kanał :D

Filmiki z tego serwera tak czy tak się będą pojawiały ponieważ nagrywanie metina sprawia mi przyjemność więc traktuję to jako hobby a dodatkowo może to pomoże mi w rozwoju kanału co by było na prawdę fajne :D

Głównie na moim kanale znajdziecie teraz metina jednak chciałbym również okazjonalnie nagrywać inne filmiki i może jakieś inne serie z gier ale obecnie na pewno skupię się głównie na metinie ;) Zapraszam wszystkich chociaż do przeglądnięcia mojego kanału, może akurat coś kogoś zainteresuję :)

Pozdrawiam Pośpieszny aka Biozu :D

Łapcie mój filmik z zapowiedzią serii: 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...