Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Problem z CS:GO po aktualizacji WIN 10

Arekk233

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

WItam, mam pewien problem z cs:go. Otóż, niedawno wyszła aktualizacja do windows 10, która znacznie spowolniła np. cs jak i cały komputer. Problem polega na tym, iż w cs ze 150 fps mam często 20-80. Mogłoby się wydawać że jest spoko bo 80 fps ale w rzeczywistości fps'y wyglądają tak, że co sekunde sa straszne spadki i po prostu nie da się grać. Wszystko jest w porządku gdy zrestatuje komputer i od razu włącze cs. Wtedy mam normalnie 150 fps ale gdy po pewnym czasie uzytkowania odpale cs'a to już tak fajnie nie jest. Jest jeszcze pare nie wyjaśnionych kwestii. Otóż, gdy juz jestem w cs i np. ktoś do mnie napisze, to logiczne jest to że większość odpisuje lub jakoś inaczej na to reaguje. Mi niestety bo kliknięciu kilku razy SHIFT+TAB lub zmimalizowaniu cs, znowu spadają fpsy. I z normalnej średniej 150 mam znowu 20-80. Jeszcze jednym problemem jest to, że w steam nie otwierają mi się strony, tzn., że gdy wejdę na steama to nie otwiera mi się ani mój profil, ani społecznośc, ani sklep. Strona w tym wypadku może się ładować w nieskończoność i po pewnym czasie wyskakuje error. Działa mi tylko biblioteka. Wszystko to ,nie ukrywam, jest trochę uciążliwe. Bo sam problem nie występuje tylko w cs ale też z innymi grami, czyli zaniżanie fps'ów. Ma ktoś jakieś pomysły co zrobić? Póki co reinstall win 10 nie wchodzi w grę. Wszystko co próbowałem robić :
- Wyłączanie/Włącznie XBOX DVR

- Reinstall gier jaki i steama

- Sprawdzenie spójności plików w CS. ( wykrywa cały czas 2 pliki które są złe )

Opublikowano

Spróbuj uruchomić gre z parametrami startowymi: -high -threads x (zamiast x wpisz liczbe twoich rdzeni)

Dzieki :D ! Problem fps zlikiwdowany (Przynajmniej tymczasowo), ale co dalej z nie otwierającym się z steamem?

Opublikowano

Dobra chłopaki. Wszystko się naprawiło po wczorajszej akutalizacji windowsa 10. Strony steam się otwierają i w cs go nie mam już spadków, więc tymczasowo wszystko jest jak być powinno :D. Temat można zamknąć a co będzie dalej to zobaczę ;D

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...