Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Wycena Konta

ReX931

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam

Postanowiłem skończyć przygodę z wot i odzyskać choć część poniesionych wkładów .Konto przygotowane pod Cw i Twierdze. Proszę o wycenę konta.

Na koncie jest 11 czołgów X tieru w tym 9 w garażu 

Czołgi VIII na twierdze is3 amx 50 100 amx 1390 oraz inne np t49 oraz perełka z kampani IS5 (Obiekt 730)

Prem tanki to wspomniany is5, AMX Chasseur de chars , typ 64 

oraz inne 

WN8 Konta to 3500 Super Unicum

Ocena osobista ponad 10000

Win Ratio 63%

Opublikowano

To jakiś troll?

1)Gracz, któremu zależy na kasie opisze bardziej swoje konto (czołgi, gold, premium, kasa, czy konto resetowane, załogi, miejsca w garażu, ilość bitew itd.)

2)Gracz, który ma pojęcie o grze (czyli taki wn8 jak twój) opisałby X i VIII tiery oraz premki.

3)Nie wiem czy to przypadek ale w Wocie jest ReX931 z marnymi czołgami, wn8 1800 i win 54% :)

Nie wierze, że autor tematu posiada takie konto ;)

Opublikowano

Specjalnie dla kolegi hubert............ bo ma na pewno mniejszy WN 8 i to go boli że ktoś ma lepszy.

Czołgi X Leopard E100 Obiekt140 IS7 T110E5 AMX50b FV215b Bat 25T i inne także do odkupienia

Kasy 1500000

Godda ponad 600

Premka się kończy

Załogi najmniej  3 perki 

Miejsca w garażu 30

bitew około 20 tyś

Opublikowano

@up

1.Mam mniejszy wn8 ale nie martwi mnie to, bo wystarczający żeby grać w dobrych klanach ;)

2.Wcześniej pisałeś, że masz 9 czołgów na X i 2 do kupienia. Podałeś 8.

3.Nie widzę tutaj żebyś wypisał resztę premek, które "niby" posiadasz.

4.Jeśli masz te X to na czym robiłeś załogę? Wymieniłeś is5, na którego kampania była niedawno (nazwałeś go perełką pomimo, że wcześniej dało się go zdobyć, nie jest jakoś zabójczo świetny oraz sporo graczy go posiada (nawet taki cienias jak ja) więc nie wiem co to niby za perełka), amx cdc i na francuzach jest zrozumiała załoga oraz TYPKA. Wymieniłeś VI tier, który robi załogę na Wz132, a nie wymieniłeś więcej premek VIII tieru? Przecież mając takie czołgi oraz wn8 to się idzie do dobrego klanu, ma się golda z misji specjalnych lub prowincji i kupuje się czołgi do załogi :) Taki np. is6 za golda podniesie ci cene konta o np. 50 zł. To samo reszta premek, a ty wolisz wymienić typa.

5.VIII pod bitwy klanowe nie wymieniłeś chociaż gadasz, że konto pod CW i twierdze ;)

6.VI też nie.

7.W pierwszym poście napisałeś, że konto pod cw i twierdze, a nie wymieniłeś czołgów w punktach 5 i 6 oraz nie masz takich podstaw na aktualne twierdze jak np. grill, t62a, 113.

8.Poważnie nie masz też żadnego TD/Arty na X pod cw lub do misji? Ja nie jestem fanem tych pojazdów ale przydaje się choćby po do żeby mieć załogantki i czołgi.

9.Oczywiście nie wspomnę o IX, czołgach unikatowych, czołgach ze starszych kampanii, zbadanych liniach, stanie misji osobistych, odznakach biegłości, free exp itd.

Chcesz wyceny bardzo złożonego konta pomimo, że nie potrafisz go opisać, nie wymieniasz czołgów, podajesz terminy skopiowane ze stron od wn8 (mam na myśli określenie "SUPER UNICUM") zamiast bardziej konkretnych statystyk i dodatkowo twój nick z forum jest identyczny (nawet duże litery są zachowane) jak nick jakiegoś nobka z wota ;)

Stawiam na to, że chciałeś kogoś oszukać z tym kontem, zarobić kasę podając się za super gracza, a tak naprawdę masz średnie konto (wn8 1800 nie jest złe ale zrobione na niskich tierach i czołgach, na których wn8 po prostu leci jak głupie) lecz opisałeś konto w paskudny sposób, tak jakbyś nie miał pojęcia o aktualnych grach w klanie i standardach wota oraz debilnie wybrałeś tan sam nick :)

Tak czy siak nie polecam kupna konta od tego gościa :)

Opublikowano

Kolego hubert........  

Pod słowem inne miałem na myśli inne czołgi nie prem

Załogi robione na pem takkach które posiadałem.

To że na wocie jest takie konto o takiej samej nazwie to nie znaczy ze nie mogę mieć kilku .

Te bardziej konkretne statystyki to właśnie 3500 wn8 ,a z ostatnich 30 dni 3700 wn8 , potem już nie grałem 

Średnie obrażenia na czołgach X tieru wynosi ponad 3100 na VIII ponad 2300 ogólnie średnie ponad 2400 doświadczenie średnie 1000

A za pomówienie mogę Cię pozwać do sądu .

Konto jak będzie sprzedawana to na pewno  poprzez allegro do konta pełne dane z możliwością przypisania telefonu oraz z wpłatami za złoto.

Dziękuje za wycenę szczególnie hubert....... który swoimi  jakże merytorycznymi uwagami super wycenił konto. I od razu ocenił człowieka i nazwał go oszustem ,jeszcze raz bardzo dziękuję za rzetelną ocenę ( wycenę )

Opublikowano

@up chcesz złożyć jakąś fajną wypowiedź i używasz "mądrych słów" ale coś ci nie wyszło. Z sądem to nawet mnie rozbawiłeś :D Nikt kto ma jakieś pojęcie o tej grze nie uwierzy ci w to konto po twoim opisie.

"Dziękuje za wycenę szczególnie hubert"-ironicznie mi dziękujesz ale co tu oceniać skoro niczego się o koncie nie dowiedziałem.

"Załogi robione na prem tankach, które posiadam" z tego co podałeś to posiadasz 3 czołgi z czego prawdopodobnie jeden od niedawna więc skąd załoga na: Leopard, E100, Obiekt140, T110E5, FV215b? Dalej brak info o IX i ważnych VIII.

Przypadek z Nickiem? W takie rzeczy nie wierzę :)

Po ostatniej twojej wypowiedzi (jej forma, treść, wzmianka o sądzie itd.) stwierdzam, że nie tylko jesteś oszustem ale też dzieckiem udającym kogoś innego :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...