Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[EASY] Prywatny Serwer Asgeard (500.000 grzybków) PUPILE !

Geard

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

a wolno wgl wstawiać link do fb? :) bo coś mi się wydaje że kiedyś mój temat został skasowany przez właśnie link fb ;)

PS: polecam serwer ;) dla zabicia nudów ;)

Opublikowano

Jakiś maks level jest?

To się okaże :)

a wolno wgl wstawiać link do fb? :) bo coś mi się wydaje że kiedyś mój temat został skasowany przez właśnie link fb ;)

PS: polecam serwer ;) dla zabicia nudów ;)

:D :P

Opublikowano

Jak głupim trzeba być, żeby robić "prezentacje" serwerów przed startem bez podania linku (pomijam tu projekt Gila).

Tak jakby nie można było stworzyć tematu w godzine startu serwera niczym nie różniącego się od innych.

Opublikowano

Jak głupim trzeba być, żeby robić "prezentacje" serwerów przed startem bez podania linku (pomijam tu projekt Gila).

Tak jakby nie można było stworzyć tematu w godzine startu serwera niczym nie różniącego się od innych.

Dałem zapowiedź szybciej, aby ludzie się nastawili..

Opublikowano

Dałem zapowiedź szybciej, aby ludzie się nastawili..

farex cicho tam :D lepiej dać zapowiedź i mieć szybciej graczy więcej

Opublikowano

Odkąd pliki nowej wersji zostały udostępnione powstaje mnóstwo serwerów na których nie ma zmienionego nic prócz liczby grzybów oraz złota na start.

Możesz mi napisać jaki sens ma zakładanie takiego serwera?

Opublikowano

Nie wiem co się stało, zaraz zobaczę.

Z tego co widzę to nie nasza wina, bo hamstersf.vior.pl też nie działa. może hosting coś robi.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...