Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Zostanę sponsorem

Trobol

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Zasponsoruje ciekawy i godny poświęcenia projekt serwera metin2.

Jestem w stanie wyłożyć do 10-15k w zależności od projektu i samego podejścia administracji.

Jestem otwarty na wszelkie propozycję od stworzenia nowego serwera po gotowiec - tylko musisz mnie zainteresować projektem.

Do większości rzeczy jak i osób podchodzę z dystansem, nie ukrywając, że dużo tzw. "debili" chce zrobić serwer typowo na 2 tygodnie po czym go zamknąć i zgarnąć hajs.

Jeżeli podejmę się sponsoringu to mam zamiar utrzymać serwer metina na tyle ile to będzie możliwe.

Sponsoruje grafikę, stronę, yt, forum itp. wszystko co potrzebne.

Kontakt na PW lub gg: 33308816

Nieregulaminowa sygnatura

Opublikowano

ludzie którzy stawiają teraz te serwery pakują max po 3tysiaki :D może i 4 :D aa tu kolega chce pyknąć 10-15k no no :D propsy 

Opublikowano

Serio 10-15 tyś???

Tak

ludzie którzy stawiają teraz te serwery pakują max po 3tysiaki :D może i 4 :D aa tu kolega chce pyknąć 10-15k no no :D propsy 

Widocznie jestem inny :P

Opublikowano

Dzieciak.. weź ty tą kasę i uciekaj na zasłużone wakacje a nie będziesz sponsorował serwer metina.. te czasy już minęły.. metin2 upada! :)

Nigdy nie upadnie. :D

Opublikowano

Dzieciak.. weź ty tą kasę i uciekaj na zasłużone wakacje a nie będziesz sponsorował serwer metina.. te czasy już minęły.. metin2 upada! :)

Z tego powodu próbujesz opierdalać innych kradnąc ich prace ?

Co do tematu, słyszałem że Trobol dobry sponsor więc mogę polecić.

Opublikowano

Gotowy projekt sponsorujesz czy już rozpoczęty ale nie skończony ? określ się konkretnie bo to co napisałeś ty nic nie mówi hajs to nie wszystko co mi da że napisze na pw jak potem przeczytam a nie takiego czegoś nie opisz wymagania a może się dogadamy konkretnie dobrze by było jak byś również podał z kim wcześniej współpracowałeś bym ja jak i inni wiedzieli na czym stoi i z kim mają odczyniania no chyba ze nie brałeś udziału w żadnym projekcie i niczego jeszcze nigdy nie sponsorowałeś bo z kwoty którą przewidziałeś na sponsoring to z deka przegiąłeś bo to nie dubaj by tyle hajsu wykładać w serwer nikt tyle nie zainwestował 

Opublikowano

Nie brałeś może udziału przy Tauriosie ? Skądś cię kojarze ale do końca nie pamiętam..

Opublikowano

Nie brałeś może udziału przy Tauriosie ? Skądś cię kojarze ale do końca nie pamiętam..

Brał.

Generalnie polecam współprace z Arturem bo to godna zaufania osoba :)

Opublikowano

Gotowy projekt sponsorujesz czy już rozpoczęty ale nie skończony ? określ się konkretnie bo to co napisałeś ty nic nie mówi hajs to nie wszystko co mi da że napisze na pw jak potem przeczytam a nie takiego czegoś nie opisz wymagania a może się dogadamy konkretnie dobrze by było jak byś również podał z kim wcześniej współpracowałeś bym ja jak i inni wiedzieli na czym stoi i z kim mają odczyniania no chyba ze nie brałeś udziału w żadnym projekcie i niczego jeszcze nigdy nie sponsorowałeś bo z kwoty którą przewidziałeś na sponsoring to z deka przegiąłeś bo to nie dubaj by tyle hajsu wykładać w serwer nikt tyle nie zainwestował 

Jestem otwarty na wszelkie propozycje.

Nic nie przegiąłem, jeżeli projekt nas zainteresuje jesteśmy w stanie zasponsorować ową kwotą.

Opublikowano

Tutaj się kolego mylisz. Na niektóre projekty idzie grubo 10-20 tysięcy złotych. No sorry, jeżeli bierzesz sobie za sponsora jakiegoś no-name,

który jest biedny i boi się wyłożyć na serwer grubego hajsu to nie licz, że serwer będzie na dobrą skalę rozreklamowany.

Moim zdaniem kwotą, która powinna być odpowiednia to 5-10 tysięcy. No chyba, że tworzysz projekt z nowymi

Modelami, Mapami, Nie potrafisz zrobić systemów i kupujesz, no to wtedy 15-20 tysięcy, a nie raz nawet

więcej. Co do ogłoszenia to polecam jak najbardziej, skoro tyle masz do przeznaczenia na serwer.

Lecz uważaj, nie raz projekt, który dobrze się prezentuję po prezentacji jest źle wykonany

technicznie.

Isayia - Już wkrótce  :yay:B) 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...