Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Skyrim - nie dostaję doświadczenia za otwieranie zamków

Matkimen

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nie wiem czy to bug, ale mam na 93 poziomie perk otwieranie zamków i teraz jak patrzyłem na jego postęp, to gdy otwieram zamki nie dostaje expa, jedynie dostaje go gdy łamią mi się wytrychy :O

Opublikowano

Pamiętam, że właśnie na łamaniu wytrychów się najszybciej expiło. Najlepiej kupić kilkaset wytrychów i łamać na jednym zamku. Pewnie to wina zbyt dużego lvla, aby expa dostawać w odpowiednich ilościach za otwarcie.

652461476122967357515.jpeg

Opublikowano

Pamiętam, że właśnie na łamaniu wytrychów się najszybciej expiło. Najlepiej kupić kilkaset wytrychów i łamać na jednym zamku. Pewnie to wina zbyt dużego lvla, aby expa dostawać w odpowiednich ilościach za otwarcie.

Nope, teraz wiem, że to wina tego, że drugi raz chciałem coś otworzyć, co wcześniej już otworzyłem, exp dostaje się wtedy, gdy otwierasz jakiś nowy, nieotwarty wcześniej zamek.

Poza tym dziwne by było, gdybym nie dostał xp za otwarcie mistrzowskiego kufra ;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...