Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Inne] Expbot

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Elobuddy z jakimś skryptem autoplay + Volibot 

i tyle

A elobuddy juz nie jest takie obv i nie jest czasem w 100% wybanowywane?

Nie orientuje się za bardzo, ale gdy kończyłem grę na elobuddy to dość konkretnie banowali za korzystanie z niego. Może teraz się to zmieniło, nwm. Mieli dużo czasu, żeby eb stał się bardziej safe więc możliwe, że banicja będzie zwlekać. Jednak jeżeli ktoś nie jest przekonany do eb może spróbować bezpieczniejszego rozwiązania jakim jest bol i jakiś autoplay 

Opublikowano

Elobuddy z jakimś skryptem autoplay + Volibot 

i tyle

A elobuddy juz nie jest takie obv i nie jest czasem w 100% wybanowywane?

Nie orientuje się za bardzo, ale gdy kończyłem grę na elobuddy to dość konkretnie banowali za korzystanie z niego. Może teraz się to zmieniło, nwm. Mieli dużo czasu, żeby eb stał się bardziej safe więc możliwe, że banicja będzie zwlekać. Jednak jeżeli ktoś nie jest przekonany do eb może spróbować bezpieczniejszego rozwiązania jakim jest bol i jakiś autoplay 

No ja właśnie szukam czegoś do wylevelowania konta, ale pamiętam jak większość znajomych, którzy korzystali z eb została wybanowana. 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...