Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Pobieranie w kolejce

maro7854

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam wczoraj zaktualizowało mi origina i od tamtej pory nie mogę nic pobrać problem z początku był inny poprostu zmieniło mi ścieżkę instalacyją gier przez co mojego bfa nie wykryło wiem jak to naprawić bo to nie pierwszy raz przeniosłem całą grę w inne miejsce i kilkając Pobierz zatwierdzam wszystko i zamiast pobierać się gra jest w kolejce do pobierania sprawdziłem czy coś się pobiera nie tylko bf4 miał się pobierać wiec restart programu dalej nic, tryb R&D też nic,, restart komputera dalej nic, reinstall origina dalej nic, każda gra którą próbuję pobrać jest w kolejce ale klikając w zakładce Pokaż pobieranie w kolejce jest szare i nie da się w to kliknąć. Pytanie czy macie jakiś sposób na to czy poprostu trzeba czekać aż origin znowu zaszczyci nas nowym update??

EDIT: udało mi się to obejść musiałem zainstalować pirata a potem w miejsce pirata wkleić oryginalną wersje dopiero po tym ominąłem ponowne ściąganie które nie działało piszę to bo może ktoś też trafi na ten problem.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...