Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

złamana reka

SумвιαN

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Złamana ręka? Czyli co? Łokieć, nadgarstek, przedramię?

Każda z kości się inaczej zrasta, do tego może być to złamanie lekkie albo jakieś poważniejsze.

Skąd my to mamy wiedzieć? Chyba byłeś z tym u lekarza, zadanie pytania o czas zrastania powinno być oczywiste.

A co do gier to np: Saper, Pasjans.

1398258449-U383457.png

Opublikowano

To brzmi tak, jakbyś nawet nie był u lekarza, skoro nie wiesz takich rzeczy. Nawet jeśli nie pytałeś, powiedziałby kiedy musisz przyjść na kontrol. xD

Co do spania, to sama usypiałam na pleckach, z ręką na brzusiu. A że była usztywniona, po kilku dniach (czyli chyba jak emocje upadły i stresik się zmniejszył) tańczyłam przez sen makarenę, sądząc po tym, w jakich pozycjach się budziłam.

Podejrzewam, że potrwa to z miesiąc, może dłużej. Zależy która to kość i jakie jest złamanie, jak ktoś up napisał.

Chińczyk i monopoly

tMjZlYU.png

Opublikowano

Zależy od twojego wieku, miejsca gdzie i jak masz złamaną rękę.. Ja mając z 8 lat miałem złamaną kość promieniową i w gipsie miałem 2 tydnie, ale potem i tak przez jakiś czas mnie bolała przy większych naciskach na nią. 

Gry jakie polecać moge to, na pewno gry typu pasjans itd..

A z tych "lepszych" to na pewno gry typu bilard online, golf itd.. CurveFever <<< bardzo fajna gra

6f17e95a91894bb7ae164ebb34ffed25.jpg

Opublikowano

Złamana kość przedramienia (lewa ręka). Spałem na plecach. Nakurwiałem w wszystkie gry Tera, Metin, CS, LoL. Nie było za wygodnie, ale jak gips mi nakładali to se luz na palce zrobiłem :P 

Nieregulaminowa sygnatura

Opublikowano

W jakiej pozycji spać zależy dokąd masz gips - nie określimy ci tego, ja dla przykładu miałem złamany nadgarstek a gips był po sam bark. Jak spałeś przed złamaniem?

13759664181.jpg

' To czysty hip-hop, co będzie trwał wiecznie,

Masz tylko moment by go poczuć, więc spiesz się

Prawdziwy hip-hop, co będzie trwał wiecznie.

Do zobaczenia wkrótce u ciebie w mieście! '

Opublikowano

miałem lewą ręke całą w gipsie, od barku do dłoni (tylko palcami mogłem ruszać) i napierdalałem w lola, csa

łóżko mam duże, więc wystarczyło położyć lewą ręke daleko z jednej strony i było git

Opublikowano

Miałem złamanie w łokciu z przemieszczeniem i krwiakiem. Rękę miałem w gipsie przez 5 tygodni. Wszystko zależy od tego w którym miejscu jest złamana ręka i czy jest to poważne złamanie. 

9113414779628821535959.gif

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...