Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Co myślicie o Antarisie S2?

L3SnaR

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Jakie są wasze opinie wobec reaktywacji serwera Antaris? 

Tak to nie żart tutaj macie link do owej wypowiedzi Makina (Link na dole) Moim zdaniem szczerze będzie to kolejny skok na pieniądze kolejny serwer na miesiąc nawet i nie i serwer upadnie przez ilość bugów oraz nie doświadczonych osób w Teamie.. Jeżeli chcą ten serwer postawić dobrze to oni chyba muszą załatwić sobie Bambuska do Teamu może w tedy coś ogarną... A nie jakiegoś Technika który nawet nie potrafi prostych rzeczy naprawić

Reasumując to śmieszne , że dopiero teraz dostaliśmy wiadomość wobec serwera i w dodatku powstaje S2. W jakim celu? Niby odbudowanie reputacji? Taki c**j gdyby miała to być rehabilitacja to nie banowali by starej administracji a dali im 2 szansę i szansę na odbudowanie całej reputacji nie tylko MPC Forum.

A Wy jakie macie zdanie na ten temat?

tumblr_nraeqbeDVI1uvdps4o1_500.gif

Opublikowano

Jak już kopiujesz ten sam temat to może błędy chociaż popraw? :s

Ja swojego zdania nie zmienię, nie widzę sensu wypowiadać się na temat serwera o którym praktycznie nic jeszcze nie wiadomo. Jeśli macie zamiar siać ferment opierając się jedynie na pogłoskach i domysłach to brawa dla Was, bardzo rzetelne opinie.

"Temat służący do dyskusji może zostać utworzony dopiero po 14 dniach od startu serwera."

222.gif

Opublikowano

Jak już kopiujesz ten sam temat to może błędy chociaż popraw? :s

Ja swojego zdania nie zmienię, nie widzę sensu wypowiadać się na temat serwera o którym praktycznie nic jeszcze nie wiadomo. Jeśli macie zamiar siać ferment opierając się jedynie na pogłoskach i domysłach to brawa dla Was, bardzo rzetelne opinie.

"Temat służący do dyskusji może zostać utworzony dopiero po 14 dniach od startu serwera."

Się tak zastanawiam prujesz się od kilku godzin próbujesz zabłysnąć to się brokatem posyp a jak ci czegoś w otworze brakuje to wyjdź z domu i znajdź faceta 

banner5.gif

Opublikowano

No no @Makin ja nadal czekam na rangę Tutora na serwerze Antaris tak jak to obiecałeś na telegramie.

Radzę poczekać na film eksperta Sa-bala :)

ps dzięki za % które pewnie dostanę za offtop.

No no @Makin ja nadal czekam na rangę Tutora na serwerze Antaris tak jak to obiecałeś na telegramie.

Radzę poczekać na film eksperta Sa-bala :)

ps dzięki za % które pewnie dostanę za offtop.

Opublikowano

@Yuir nie zastanawiaj się nad moją osobą tylko nad własną, bo Twoje wypowiedzi są naprawdę na "wysokim" poziomie. Napisałam 2 posty i nadal podtrzymuje, że ten temat to nonsens.

@down

Pls, nie on zwiał z forum jak zaczęły się schody..

222.gif

Opublikowano

Nie ma to jak zbanować swoich aka ziomków a siebie zostawić. @Makin należałeś tak samo do teamu jak gruby (szejk) i inne mongoły. 

Okradłeś ludzi tak samo jak oni ale przecież ty jesteś święty. Żałosne, nie polecam kolejnego syfu.

Opublikowano

@Up.

Makin to admin, więc może co chce, do użytkowników go nie porównuj.

@topic Może i trochę gotówki poszło, ale dobrze się bawiłem (przy starcie do paru tyg po). Pewnie następny projekt będzie dużo lepszy, z uwagi na wyciągniętą naukę administracji ;)

Pozostaje czekać na dalsze info i nie ma już co płakać.

beater-sy_eneaesp - Kopia.png

1. WarRock- Rozkodowany w 100% - 08.04.2011
  2. CombatArms - Rozdkodowany w 100% - 14.04.2011
  3. Elsword - Rozkodowany w 100% - 03.03.2012
  4. Cube World - Rozkodowany w 100% - 21.07.2013
  5. League of Legends - Rozkodowany w 50% - 22.07.2013
  6. Jakoś nie znalazłem nic ciekawego a z lola zrezygnowałem - 2015
  7. Z Programowania przerzuciłem się na hacking bo to już nie multiplayer cheats,więc mnie tu nie chcą i się do tej pory opierdalam -  połowa 2018
  8. I cyk dwójeczka, zostałem współtwórcą niewykrywalnej prywatnej platformy skrypterskiej do League of legends. Po poznaniu paru osób które mnie poprowadziły w odpowiednią strone w końcu stworzyłem coś undetected do lola... PS przypominam ze zajawka pojawiła się w 2013 a mamy 2019
Opublikowano

To jest śmieszne, przecież jak raz zrypali serwer to wiadomo co będzie za drugim.

Opublikowano

Napiszę raz jeszcze. ANTARIS MA SWOJĄ STREFĘ NA FORUM, GDZIE ZNAJDUJE SIĘ DZIAŁ DYSKUSJE. WSZELKIE TEMATY O TYM PROJEKCIE ZAKŁADAMY TUTAJ http://www.mpcforum.pl/forum/1095-antaris-nowa-jako%C5%9B%C4%87-metin2/. Dla pełnej jasności: nie jest to żadna próba stłumienia opinii publicznej czy zatarcia nieprzychylnych ocen. Nieprzypadkowo Antaris dostał swój dział, aby wszystko, co z nim związane było kierowana tam, nie tutaj, do Metin2. 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...