Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Nienawiść do mojej Ahri

Xcmer

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, mam takie pytanie: czemu co grę przeciwna drużyna tak mnie wyzywa za granie tą postacią? Fakt mam nią ponad 400 gier i dostają wciry, ale żeby od razu mi tak ubliżać?

Cześć! Życzę Ci dobrego dnia! Uśmiechaj się!

Opublikowano

Nie mogą pogodzić się z tym, że są gorsi. Typowe community w lolu. Nie przejmuj się słowami innych w tej grze, bo szkoda na to życia.

"Człowiek człowiekowi człowiekiem, a kiwi kiwi kiwi" ~ Paulo Coelho

Opublikowano

Ludzie nie lubią żadnych hardkorowych mainów/OTP, śmieszkują sobie z nich nazywając ich np. w Polsce podludźmi bez życia. xD

Nic nie poradzisz, po prostu musisz ich ignorować. Taka społeczność tej gry.

Opublikowano

J**** Vogisia. Po prostu Ahri to chamski champion dla tzw. ludzi bez rąk. Niestety w odpowiednich łapkach działa i jest w stanie gierki porobić łapiąc charmami. A ludzie wyzywali i beda wyzywac, takie zycie

Albicoolvod->Katatuki

d64cee27e8dd47f0bbd3738cee5a7cce.png

Opublikowano

Jakbyś mainował Teemo to byś miał gorzej :D

Ludzie po prostu nie umieją przegrywać i pogodzić się z porażki, zapominają że grają w lola gdzie przegrywanie jest rzeczą normalną, ale jak widać niektórzy tego nie rozumieją. Po prostu ignoruj takich ludzi, Ty pchasz się do przodu a oni dalej będą płakać :)

Opublikowano

Jakbyś mainował Teemo to byś miał gorzej :D

Ludzie po prostu nie umieją przegrywać i pogodzić się z porażki, zapominają że grają w lola gdzie przegrywanie jest rzeczą normalną, ale jak widać niektórzy tego nie rozumieją. Po prostu ignoruj takich ludzi, Ty pchasz się do przodu a oni dalej będą płakać :)

Lepsza jest soraka pod atack speed :D 

@topic zwykłe raki, polecam na początku gry ich na tabie zmutować i po problemie, niech sobie piszą co chcą a ty itak tego nie widzisz bo szkoda nerwów. też często tak robię jak ktoś spami bo raz sie odezwiesz do kogoś lekko zdenerwowany (bo ileż można) zaraz polecą na Cb reporty i to ty bana dostaniesz nie oni.Poprostu graj i miej wywalone na kretynów :P

Opublikowano

Ale dalej nie rozumiem tego hejtu, Ahri to jakiś zakazany champ? Czemu jej nie banują skoro taki niefajny jest...

Dajmy na to wymainował bym Anivię, to samo champ dla ludzi bez rąk?

Opublikowano

Skoro Ci cisną to powinno być dla Ciebie budujące, bo wiesz, że już ogarniasz tego champka ;) mute i do przodu, kolejny champ do tych samych sytuacji B)

Opublikowano

Ale dalej nie rozumiem tego hejtu, Ahri to jakiś zakazany champ? Czemu jej nie banują skoro taki niefajny jest...

Tu nie ma szczerze nic do rozumienia, poprostu jak ktoś nie potrafi grać na danego champa to płacze.I tutaj przyzam się bez bicia, jak gram czasami na np  fizza to mnie trafia (je*ane E) , a kiedyś kiedyś nienawidziłem (w sumie dalej nienawidzę) Anki ale jakoś nie płaczę non stop "noob champ" etc , Poprostu mutujesz ich niech sobie piszą a jak dobrze wiadomo dużo pisania -> słabsza gra -> free elo :)  I nie ma tu znaczenia czy będziesz wszystkich orał Ahri , Teemo , Shenem , Aatroxem czy Rammusem - zawsze będzie to samo 

Opublikowano

Tu nie ma szczerze nic do rozumienia, poprostu jak ktoś nie potrafi grać na danego champa to płacze.I tutaj przyzam się bez bicia, jak gram czasami na np  fizza to mnie trafia (je*ane E) , a kiedyś kiedyś nienawidziłem (w sumie dalej nienawidzę) Anki ale jakoś nie płaczę non stop "noob champ" etc , Poprostu mutujesz ich niech sobie piszą a jak dobrze wiadomo dużo pisania -> słabsza gra -> free elo :)  I nie ma tu znaczenia czy będziesz wszystkich orał Ahri , Teemo , Shenem , Aatroxem czy Rammusem - zawsze będzie to samo 

Czyli Ahri to postać jak każda inna? Bo zaczęło mnie to zastanawiać że wyzywają mnie za tą Ahri, że to postać dla noobów etc.  Choć gdy w przeciwnym teamie trafiały się Ahri to jakoś specjalnie dmg nie robiły.

Opublikowano

Czyli Ahri to postać jak każda inna? Bo zaczęło mnie to zastanawiać że wyzywają mnie za tą Ahri, że to postać dla noobów etc.  Choć gdy w przeciwnym teamie trafiały się Ahri to jakoś specjalnie dmg nie robiły.

A jaka jest twoja dywizja? Myślę, że to tylko na tych niższych się tak dziać może. Imo, gram plat / diax i od dawna nie spotkałem się nawet z pojedynczą taką sytuacją. Na strumykach też tego nie widziałem. Pamiętam, kiedy w 1-3 sezonie brało się Tryndę lub Jaxa, to dopiero flame na czacie leciał ;d

652461476122967357515.jpeg

Opublikowano

A jaka jest twoja dywizja? Myślę, że to tylko na tych niższych się tak dziać może. Imo, gram plat / diax i od dawna nie spotkałem się nawet z pojedynczą taką sytuacją. Na strumykach też tego nie widziałem. Pamiętam, kiedy w 1-3 sezonie brało się Tryndę lub Jaxa, to dopiero flame na czacie leciał ;d

Plat 1 gram z Diamentami V+

Opublikowano

Plat 1 gram z Diamentami V+

Ja tam co gre to widze na master/chall a co dopiero w d5 xD

Albicoolvod->Katatuki

d64cee27e8dd47f0bbd3738cee5a7cce.png

Opublikowano

Tak to się kończy po wygranej gdy gram Ahripost-1413665-0-41066700-1478137831.png

Opublikowano

Zwykla zazdrosc , jak masz 400 gier to niewazne co zrobisz i tak bedzie hejt , wygrasz to poleci hejt za to ze za dobrze grasz , przegrasz to hejt twojej druzyny jak to 400 gier i nie umie grac. Jak Synek ja najczesciej mam wyjebane na innych w tej grze. Nawet tych ludzi nie znam , takze nie sa mi oni do niczego potrzebni. Bo ludzie sa podli ogole w zyciu jak to mozna zauwazyc na codzien w pracy /szkole bo zwyczajnie zazdroszcza sukcesu innym tak jak Synek mowi a szczegolnie w internecie gdzie nie wiedza z kim Maja doczynienia i sa anonimowi

Opublikowano

Tbh to wygląda tak jakbyś założył ten temat po to, żeby się pochwalić jak to bardzo przeciwnicy się nie tiltują kiedy roznosisz ich swoim op pickiem. No bo na prawdę nie wiem co możemy Ci na to odpowiedzieć

czemu co grę przeciwna drużyna tak mnie wyzywa za granie tą postacią? 

Każdy może mieć inny powód.

Ja np. lubię jak enemy się bulwersuje kiedy kogoś ogram. Od razu widać, że typek traci nad sobą kontrolę. A im bardziej kogoś poirytujesz tym większa szansa, że podejmie złą decyzję.

giphy.gif

Opublikowano

Jak zaczyna cię wyzywać to go zaczynaj tiltować, pisz mu wp po wygranym 1v1 itd. Ludzie się tak wkurwiają, że czasami inicjują walkę gdy są 2 lvle do tyłu.

Opublikowano

Ja poradzę Ci jedno: Graj dalej Ahri i nie przejmuj się idiotami, którzy Cię wyzywają, ponieważ nie mogą sobie poradzić z tym,że grasz od nich lepiej i nie potrafią się pogodzić z przegraną. ;)

76561198126474637.png

Opublikowano

Powiem ci że sam coś takiego doświadczyłem, jak chce grać singedem na topie to ludzie w lobby mi go banują mówiąc że nie jestem koreańskim playerem, jak ugrywam nim grę to jest rage na mnie z strony teamu ze to jest c**jowy champ i ze mam wyjsc z gry. 

tak samo jak pójde ilalio na topa i rozkurwie topera i junglera na topie to taki tryhard na czacie sie pojawia ze c**j. 

A co do twojego problemu to powiem tyle, mialem kolezanke co sie nazwala sexykittPL czy cos takiego ale chodzi o koncówke PL, ona sama za siebie mówi że ta osobę trzeba hejcić jak masz taki nick albo w grze dajesz po sobie rozpoznawac ze jestes polakiem to nie dziw sie ze hejtują, osobiście ja w grze przyznaje sie ze jestem polakiem bo jestem z tego dumny i ludzie tez wyzywaja ze ppl suck itp, a tak naprawde sami sb oszukują bo sami tez nimi mogą być, ale wiesz udawanie anglika w grze niby jest lepsze bo ich to nie hetują. nie przejmuj sie bro graj i miej wyjebke. Potem jak wbijesz wyzsza dywizje to mozesz napisac do tych typow co cie tyrali ze ty mimo swojego maina jestes tam gdzie oni nie dojda nigdy. 

taka mentalnosc

Czerwone jest piękne! Kocham <3

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...