Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Wyniki - Konkurs w dziale Battlefield!

pannikodem

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

W konkursie wzięły udział trzy osoby. Dla przypomnienia, użytkownicy którzy brali udział w konkursie musieli stworzyć jak najlepszy opis wybranej przez siebie gry, bądź DLC z serii.

Wyniki!

I miejsce

@MrSnake

Najbardziej mnie zrozumiałeś, napisałeś dokładny opis gry. Gorzej było z czytelnością, lecz mówiłem że estetyka nie będzie brana pod uwagę. Dodatkowo, dodałeś grafikę oraz w skrócie opisałeś każdy tryb, klasę oraz DLC co mi się naprawdę spodobało.

II miejsce

@olifian

Cieszę się, że zdecydowałeś się opisać najnowszą część z serii. Słownictwo też mi się spodobało. Opisałeś również jakie bronie lub pojazdy się pojawiły, co jest wielkim plusem. Samą pracę dobrze się czytało.

III miejsce

@Milian

Praca estetyczna oraz ciekawy opis plusów oraz minusów. Spodobało mi się również podsumowanie oraz ogólna ocena gry. Szanuję to, że próbowałeś oddalić swoją pracę od recenzji, lecz mi ją to trochę przypominało.

Na koniec, chciałbym wszystkim zwycięzcom pogratulować oraz życzyć dalszych sukcesów w nadchodzących konkursach w dziale! :)

MKfY45t.png

Star Wars to niezwykłe uniwersum, aby je dokładnie zrozumieć, musisz się bardziej zagłębić w jego treść np. czytając książki...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...