Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Super Simple Wallhack 6.90

jackraymund

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Status

Data uptejdu na tobysie- 2010-06-04 - UNKNOW

Data uptejdu na forum 24.08.2010

Instrukcja

1. Wypakuj

2.włącz gre

3. włącz program

4. Wciśnij load

Funkcje

Perfect Depthrange Style Walls

NoFlash

NoSmoke

NoSky

NoAds (Banners Above Scoreboard & Banners On Walls)

Lambert

Crosshair

Hotkeye

F8 (Toggle Crosshair On/Off)

F9 (Toggle Walls DR/ASUS/Off)

F10 (Toggle NoSky On/Off)

F11 (Toggle NoFlash On/Off)

F12 (Toggle Lambert On/Off)

Download

http://www.speedyshare.com/files/22836492/Super_Simple_Wallhack_6.90.rar http://www.virustotal.com/pl/analisis/341403f48a28231937764e9143751c37797cf01844fe9439d27165e4442c389d-1275918110

Info z www.tobys.dk

Opublikowano

Link nie działa.

Plik jest uszkodzony.

I dlaczego wyskakuje błąd "Dll not found"?

Do tego w Twoim downloadzie wyszukuje groźne wirusy a w tym z tobys nie. Jakieś wnioski?

Opublikowano

postępowałem według instrukcji i jakos po zmaksymilizowanie CS zadnej zmiany nie ma ;/, poprostu nie dziala ;|

gaara3jc4.jpg

vegetasygna.png

userbarc.png

Opublikowano

wiem ze glupio pytac ale nie dostane bana od valve ze takie cos mam ?? bo jak bedzie nowa aktualizacja to juz nie bede mogl na tym wh grac czy jak to jest ??

• 5 tygodni później...
Opublikowano

@Up

To tylko na steam. Ewentualnie najpierw cheat potem gra, na pasek i dopiero load.

w 100% działa i niewykrywalny jak na teraz.

RAsfepN.png
Opublikowano

Dodaj [NoSteam] bo mi na nsie działa...

Co ja zrobiłem? Czemu zraniłem Cię? Tak wielki ból zadałem sercu, które kochało mnie.

Tak wstydzę się kochanie, i teraz płaczę tak.

Wiem, że nie spojrzysz na mnie. Nie chcesz mnie już nawet znać...

Myśle chyba, że tak jest skoro już nie dzwonisz do mnie

Zdaje sobie sprawe, że między nami to jest koniec

Wszystko co łączyło nas już przepadło...

To takie trudne jest i ciezkie dla mnie, ale przeciez nie myślałem o ty zdradzajac Cie...

To była tylko chwila, kiedy skusiłem się. Bez rozwagi wziąłem inną... Wybrałem ja...

Teraz o tym wiem, czas dla mnie zdrajca jest.

Zabrał wszystko mi co słodkie...

Bez Ciebie teraz wiem nie moge złapać tchu, już nie podniose z kolan się...

NIGDY!....

Wypchany ze ścieżki miłości, Nowa ścieżka: Picie,picie,jaranie,picie,jaranie,picie,picie,jaranie i tak w kółko

http://www.youtube.com/watch?v=SkEFnTyhE5U

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Przeciez na www.Tobys.dk Wszystko dziala Sa tam rozne boty wh aim speed hack i ESD .... Masz Problem z wlaczenia wh ... to jak sciagasz wh oczywiscie .otwieracie folder i tam jest plik: SSWv6.90.dll

Wklejacie to do Wlasciowioci cs'a ...i koniec wlanczmy load Wall Hacka i cieszymy sie botem

...

DAJ +++

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

jak hcecie skuteczne heaty/hacki lub chity to wejdzcie na : http://www.tobys.dk/ <--- tam są najlepsze haci do cs'a.

a i jeszcze jedno hasło do rozpakowania winrara ,poprostu wpiszcie stronke internetowom : www.tobys.dk hakuw nieczeba instalowac ani wklejac hociaz mozna wklejic do folderu z CS'em trohe lepszy efekt działania a i najpierw odpal cs'a puzniej hacka.

• 3 tygodnie później...
  • 2 tygodnie później...
Opublikowano

Małe pytanko czy na serwerze z protokołem Steam + Non Steam , niby vac ale czy mogę dostac bana na steam?

I czy cheat jest już wykrywalny czy nie?

Prosze o szybką odpowiedź

Opublikowano

Małe pytanko czy na serwerze z protokołem Steam + Non Steam , niby vac ale czy mogę dostac bana na steam?

I czy cheat jest już wykrywalny czy nie?

Prosze o szybką odpowiedź

A jest w dziale steam czy non steam?

Opublikowano

Sory, że odkopuję, ale ten cheat stał się wykrywalny jeszcze przed wrześniem. Było to jakoś pod koniec sierpnia. Jeśli ktoś grał na tym czicie we wrześniu, to już może szukać sobie nowego steama ;]

Teraz działają czity działające na zasadzie ring0 i ring3 ;] Jeśli Mi się uda to dodam ;]

Opublikowano

NIE JEST WYKRYWALNY. Dżizas.

#up

Podawaj źródło jeśli już tak piszesz.

Opublikowano

Tak, jak dasz cenzurę to na bank wejdę. Tobys.dk, mp-hacks.de, cs-scripts, mpcforum.com - nikt się nie pluje.

Opublikowano

a poco jest crosshair??

Żeby mieć crosshair?

hejter naczelny | aktywny od 2k6 | król forumka | gold member | blue member | mpc champion | best member | exmod | exvip
Km5iG.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...