Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Mysz bloody V8

EV0NiK

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Kupiłem sobie myszkę bloody v8, jednak gdy gram np. w league of legends myszka nie ma dokładności, zacina się gdy przesuwam ją po podładce, nie ma płynności. Zainstalowałem program do niej tylko nie wiem jak go ustawić, ma ktoś tą myszkę i mogł by wysłać ss'y swoich ustawień? Wina podkładki to raczej nie jest ponieważ probowałem na 2innych i tak samo. Nawet gdy przeglądam strony internetowe, robie coś na pulpicie się zacina.

Opublikowano

Tak w skrócie ten problem nazywa się : "Bloody" czyli jeden wielki skok na kasę ;)

trzeba było zapytać jaką myszkę kupić bo bloody mają chu*owe sensory i są bardzo słabe, jak możesz to jeszcze zwróć i kup coś lepszego.

Natomiast nie powinieneś mieć aż takich problemów, fakt myszki bloody są słabe ale nie aż tak, przeinstaluj sterowniki/sprzedaj to gufno.

Opublikowano

Tak w skrócie ten problem nazywa się : "Bloody" czyli jeden wielki skok na kasę ;)

trzeba było zapytać jaką myszkę kupić bo bloody mają chu*owe sensory i są bardzo słabe, jak możesz to jeszcze zwróć i kup coś lepszego.

Natomiast nie powinieneś mieć aż takich problemów, fakt myszki bloody są słabe ale nie aż tak, przeinstaluj sterowniki/sprzedaj to gufno.

Ciekawe ze ja jakoś miałem tą samą i używałem jej przez ponad rok i nie miałem żadnych problemów w grach.

614201483176397906935.png

Opublikowano

Proszę, nie pisz takich głupot, jeśli nie wiesz o co chodzi w problemie.

Mam V8, ogólnie mi się nie zacina nigdy, patrzyłeś na innym komputerze?

Opublikowano

Proszę, nie pisz takich głupot, jeśli nie wiesz o co chodzi w problemie.

Mam V8, ogólnie mi się nie zacina nigdy, patrzyłeś na innym komputerze?

a możesz podesłać ss jak masz ja ustawioną ?

Opublikowano

http://iv.pl/images/78977928353692030078.png możesz kliknąć też kalibracja

GTX 1050 vs GTX 1050TI

- różnicy ceny - 21%

- różnicy wydajności - 12%

RX 460 2GB vs RX 460 4GB

- różnicy ceny - 17%

- różnicy wydajności - 1-2%

GTX 1050 vs RX 460 2GB

- różnicy ceny - 11%

- różnicy wydajności - 18%

GTX 1050TI vs RX 460 4 GB

- różnicy ceny - 15%

- różnicy wydajności - 20-40%

Opublikowano

Może to być wina podkładki też miałem kiedyś taki problem tylko na innej myszce zmieniłem podkładkę i wszystko dobrze śmigało :D

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...