Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Champ] Shaco po reworku

Ni0sz3K

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam,

Jak waszym zdaniem będzie działał shaco po reworku ? Znalazłem wiele opinii i są skrajnie różne więc chciałbym spytać ''specjalistów z mpc :D " (no offence) Szukam jakieś postaci fun2play a pajac myślę, że jest do tego najlepszy :)

Opublikowano

Mainowałem swojego czasu shaco, teraz bardzo zawiodłem się, że znerfili mu Q z 3,5s do 1,5s :v Teraz ganki nie będą takie same, że wbijasz na bota od ściany ustawiasz się elegancko za adc i walisz w plecy gościa z dużymi dps'ami. Ciekawe czy będą teraz będą na nim maksować te Q czy E.

Q będzie trwało 4sekundy na 4'tym tevelu, co jest słabą opcją bo shaco był zawsze early junglerem, 3,5s-4s to żadna różnica w late gamie. R'ka mocniejsza ale co z tego, jak ganki będą prawdopodobnie cięższe do wykonania od strony dolnej alei < ściana między krzakami od bota a gromp > to samo na midzie. Dla mnie to jest nerf na shaco niż polepszenie jego sytuacji

Opublikowano

Shaco został spieprzony totalnie porównując go do reworków innych assasynów.

Q>nerf,w early game będzie trudniej kontrować enemy

W>dali mini przelicznik ad

R>te pułapki po zgonie klona biją tyle co nic

Pasywka spierdolona totalnie usunięcie kryta to idiotyzm porównując

Stary Shaco: 250AD Q+pasywa wchodziło z 650dmg na spokojnie

Nowy shaco: 250AD Q+pasywa ok.478 dmg

Dodatkowo przez usunięcie kryta z Q clear jest słabszy.Po powrocie do bazy robiąc grompa z Q+E nawet połowy hp nie stracił.Grąjąc na pbe uważam że Shaco został znerfiony na tle innych assasynów.Oczywiście pewnie będę grał nim dalej bo 460k maestri nie pójdzie się j****.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...