Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

SkinChanger - po wczytaniu mapy CS się wyłącza.

mchojnacki17

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Dzisiaj postanowiłem zainstalować skinchangera i niestety program nie działa. A dokładniej, gry uruchomi już się skinchanger, uruchamiam csgo. Do tej pory wszystko pięknie, aż do momentu wczytywania mapy. Gdy mapa się wczytuje cs po prostu zamyka się i nie ma żadnego komunikatu o błędzie itp. Czy ktoś miał podobnie i uporał się jakoś z problemem?

Dodam że, nie pomogło odinstalowywanie skinchangera, odznaczanie "ptaszków" w samym programie i zmiana ustawień zgodności.

graphic.png

Opublikowano

A valve nie zaczęło banować za skin changer'a? Ostatnio czytałem że valve zaczeło banować wszelkie programy i pluginy (na społeczniakach) które podmieniają modele broni. 

Opublikowano

@up

Nie gadaj głupot gram na tym ponad 6 miesięcy... na 3 kontach

I kur** nie ma za to żadnego VAC BANA ...

Co do tematu na Skin Changerze możesz grać mm'y,faceity wszystko co chcesz..,że ci się zamyka to wina aktualizacji(naprawią to) ,jak wyjdzie kolejny update cs'a.

Opublikowano

Witam mam rozwiązanie dla ciebie, po pierwsze pobierz csgo changer od nowa, po drugie usuń wszystkie pliki z cfg i pobierz jeszcze raz, csgo>ustawienia>Pliki lokalne> sprawdz spójność plików lokalnych i Ci się pobiorą.

Gdy pobierzesz csgo changer to wyłącz wszystkie opcje które są zaznaczone i daj na 20 to u góry i powinno działać

Z miłą chęcią pomogę.

dc.eterniacraft.pl

dcb4f296b85e4dba245861bbfa30655a.gif

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...