Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Czy kupię aparat Do Xperii T?

Gotenksx

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam chciałbym się dowiedzieć czy mógłbym gdzieś kupić i mniejwięcej za ile Aparat to Xperii T. Mój jest zepsuty raz łapie focus a raz robi takie rozmazane zdjęcia że szok. Rozkręcając dziś telefon i przykładając ucho do Aparatu słysze Jakieś świszczenie i terkotanie w aparacie, stawiam na focus który się zablokował. Ktoś wie czy dostane taki aparat do tak starego telefonu?

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Witam chciałbym się dowiedzieć czy mógłbym gdzieś kupić i mniejwięcej za ile Aparat to Xperii T. Mój jest zepsuty raz łapie focus a raz robi takie rozmazane zdjęcia że szok. Rozkręcając dziś telefon i przykładając ucho do Aparatu słysze Jakieś świszczenie i terkotanie w aparacie, stawiam na focus który się zablokował. Ktoś wie czy dostane taki aparat do tak starego telefonu?

z nówek nie wiem, ale z uzywek napewno ktos sprzedaje czesci, ale raczej Ci się nie oplaca wymieniac samego aparatu.

CPU: i5 6500 / RAM: 8GB / GPU: GTX 1070 / MOBO: MSI H110M / HDD: 1TB / SSD: Iridium PRO 

BLACKPRISON.HOSTMC.PL - najlepszy serwer prison w Polsce

• 1 miesiąc temu...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...