Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Szkoła -.-

DavviDka

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam!

mam tutaj do was pytanie co wychodzi z ocen 5,5,5,5,3,3,3 (jedna piątka ze spr i dwie trójki ze spr) Babka z biologii mi gada że Trzy w co nie mogę uwierzyć

I Jak takiej powiedziec ze wychodzi mi Czwórka z Matematyki podobnie 5,5,4,4,3,1 (trójka ze spr, jedynka z kartkowki) mi tu też wychodzi czwórka, a niby mam trójke

Topic nie jest po to żeby się "pochwalić" tylko proszę was o pomoc z góry wielkie dzięki :-)

Pozdrawiam.

29715.png

19237.png

31166.gif

30558.gif

5851.gif

turcja_flaga.png

Jeb#^%$ac Te Wasze -----

Opublikowano

Wychodzi 4, ale pamiętaj, że nauczyciele patrzą jeszcze na 'aktywność' na lekcjach :P

Ja ci radze zrobić jakąś prezentacje, plakat czy coś takiego.

1377531174-U173186.png

Opublikowano

Wylicz średnią ocen na jej oczach to Ci powie o co chodzi. :rolleyes:

tumblr_nrthjyZ6c31u4ug6zo1_500.gif
exMPC Media Team Lider || exMPC Graphic Team || exModerator || exMentor || VIP

Opublikowano

Aktywnosc Pani z biologii sama powiedziala ze jestem aktywny i te 2piątki to są wlasnie z aktywnosci z matematyki to samo dwie piątki z aktywnosci, wiec WTF?

29715.png

19237.png

31166.gif

30558.gif

5851.gif

turcja_flaga.png

Jeb#^%$ac Te Wasze -----

Opublikowano

5 za aktywność dużo nie dają masz 1 5 ze spr i 2 3 ze spr nie masz co na 4 liczyć Najlepiej zapytaj panią co możesz na dodatkową ocenę zrobić na pewno coś da

1358177528-U70874.png

Opublikowano

Och jak to dobrze, że są tacy jak Ty bo bym chyba z nudów umarł. Weź kalkulator, powklepuj swoje ocenki, oblicz z tego średnią i idź powiedzieć nauczycielce, że jest głupia. Ubawisz się, ale dostaniesz 3.

2gi sposób : Podejdź do niej i grzecznie poproś żeby Ci coś zadała na wyższą ocenę. Dostaniesz 5, ale się zanudzisz. Wybór należy do Ciebie.

Opublikowano

W 1 wychodzi 4, ale w drugim 3 ;p

I co teraz zrobisz? Spuścisz psy? Albo pszczoły? Albo psy z pszczołami w ustach, tak że kiedy szczekają, strzelają nimi w ciebie?

Opublikowano

Nauczycielowie patrzę też głównie na półrocze :). U mnie rok temu z chemii miałem 4,4,5 i moja koleżanka też takie same. Ona miała na półrocze 5 a ja 4 i dostała koleżanka 5 a ja 4.

Opublikowano

Tak jak 2UP, ale oceny nie zależą tylko od ocen, ale też od tego kto Cię uczy, czy Cię lubi - niestety, ale tak jest, a także od tego czy jesteś aktywny, czy nie opuszczasz lekcji i czy jesteś miły dla nauczyciel;a.

Opublikowano

Przede wszystkim nauczyciel patrzy także na oceną jaką miałeś na koniec 1 semestru (półrocze) .

: P

300 POST - 3 czerwca 2010, 21.58

\

Opublikowano

A jakie miałeś oceny na półrocze? Jeśli mniejszą niż teraz chcesz obecnie to nie licz, że tak prędko dostaniesz tą 4. Albo cię poprostu nie lubią nauczyciele - też tak czasem jest, wkurza to no ale co zrobić^^

Opublikowano

@Autor

Po pierwsze dowiedz się co to znaczy średnia ważona, bo taką oblicza się ocenę na koniec roku(czyli oceny ze sprawdzianów liczą się bardziej niż oceny za aktywność, które są tak na prawdę nic nie warte).

Jak już dowiesz się co to średnia ważona to oblicz jaka ocena Ci wychodzi.

Chociaż, z moich obliczeń(przyjmując, że sprawdziany mają wartość 2, a reszta ocen 1), wychodzi, że masz równą 4. Zależy jeszcze co miałeś na półrocze(bo jeżeli miałeś 2 to 4 nie możesz dostać). Oblicz sam i zobacz co Ci wychodzi.

ek0nlf.png
|Postwrriter|ExModMapleStory|
By
Miyoshi.

Moze aktywnosc nie powala ale smialo mozna go nazwac wzorem dla nowych userow.Tak

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...