Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Ciągła gra assassynami

Xcmer

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, mam takie pytanie, jeśli grałem do tego czasu tylko zabójcami, typu Zed/Ahri/LeBlanc/Ekko/Kassadin/Fizz  z czego Ahri/Zed/LeBlanc jest wymainowana. Jest sens mainowania typowych magów, Anivia/Orianna etc?  Niby oczywiste im większy champion pool tym lepiej, ale czy przyzwyczajenia: z mobilnością, dmg oraz zazwyczaj wbita w jeden target nie wezmą góry?

Cześć! Życzę Ci dobrego dnia! Uśmiechaj się!

Opublikowano

Warto nimi grać własnie dlatego, że czasami taki champ jest potrzebny Twojej drużynie a poza tym uczysz się grać tymi champami, więc wiesz jak na nich grać i wiesz też jak ograć ten typ championów. Magowie niewiele różnią się od asasynów, asasyni jedynie są mobilniejsi, ale warto spróbować.

Opublikowano

Oba championy oneshotuja na combo, wiec jesli odpowiada Ci utility tak jak mobility to mozesz grac - mozesz, nie musisz, ale Orianna to freelo atm.

Albicoolvod->Katatuki

d64cee27e8dd47f0bbd3738cee5a7cce.png

Opublikowano

Trzeba poszerzać horyzonty, chociażby w sytuacji gdy Twój team nie będzie Ci szedł na rękę i będziesz zmuszony zagrać kimś innym. :P

Opublikowano

Jeśli lubisz taki styl gry z pewnością syndra przypadła by ci do gustu oraz tak jak wyżej podał @Katatuki orianna

Oczywiście że warto chociaż przyzwyczajenia zostają i czasem trudno jest odzwyczaić się od gry agresywnej.Mam ok.300 pkt maestri na yasuo(nie jest to dużo) i ok.360 na shaco i grając np.na midzie takim veigarem gdzie farmisz do 20min. Q czasem pociągają mnie fantazje i atakuje bezpośrednio :D A potem pluje sobie w brodę ;) Ale to kwestia przyzwyczajenia

Opublikowano

Orianne polecam bardzo serdecznie. Bardzo bezpieczny pick na linię można również grać nią Offensywnie. 

Dobra tarcza , wielkie zasięgi , przyjemne Cs'y , R która wygrywa grę.

tumblr_nraeqbeDVI1uvdps4o1_500.gif

Opublikowano

Dam Ci radę. Jeżeli grasz na midzie i choćbyś chciał grać i mainować samych zabójców typu zeda, warto zagrać na normalu choć jeden/dwa razy każdą postacią z tej linii, 

poznasz lepiej ich skille, mechaniki, mocne słabe strony i potem będziesz lepiej wiedział jak grać na daną postać na linii.

Nie wiem czy wiesz ale zabójcy dostaną za miesiąc ( nowy sezon ) buffy i będą jeszcze mocniejsi między innymi: zed/kata/fizz/kha zix/le blanc.

nieregulaminowa sygnatura

Opublikowano

Z magów chodzi mi konkretnie o tą Anivię oraz Twisted Fate, Orianna była tylko przykładem ;p

Cześć! Życzę Ci dobrego dnia! Uśmiechaj się!

Opublikowano

Anivia imo już ciężej, combo niby ma, one shootować potrafi ale też jesteś troszkę zależny od teamu, nie to co w przypadku Orianny. Ogólnie opłaca się nimi grać, jeśli ogarniasz mida i postać to wygrasz.

ezgif-com-effects.gif

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...