Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Nowy, kilka pytań

Metmaa

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam

Właśnie pobieram gierkę mam kilka pytań. Czekam na wasze odp:)

1.Czy jest co robić idąc w stronę PvE?

2. Jest jakiś konkretny podział typu assasyn ciśnie wszystko pod pvp ale nie radzi sobie na pve. Czy raczej każdą klasą radzimy sobie tu i tu zależnie od naszego skilla/itemów ?

3. Czy gra jest bardzo paytowin czy można bawić się równie dobrze nie inwestując kasy?

4.Czy gra jest warta uwagi czy jednak strata czasu jak np. "aion"

Jak by ktoś chciał mógł by mi podesłać nick/serwer na którym gra tak dal wspólnej zabawy, coś poexpić jakaś instancja czy raidy:)

Z góry Dzięki MPC

Opublikowano

1. no robienie dungów x razy to normalka 

2. nie ma, tylko skille maja znaczenie, wszystkie postacie są równe

3. placisz tylko ekhm MOŻESZ zapłacić za ujmijmy to przyspieszenie rozgrywki, w pvp itemshop nie ma znaczenia, wszystkie kostiumy itd mozesz kupic sprzedając golda z gry za walute w itemshopie

4. mm pvp jakies turniejowie jest, ale w europie za późno zostało to wydane... nie jest totalną stratą czasu bo daje endżojment 

ae1d1005fe.png

Opublikowano

Moim zdaniem pve jest o wiele fajniejsze od pvp. W b&s pierwsze raz spotkałem się z tak rozbudowanym systemem walki z npc. Ogarnięta osoba potrafi grać bez używania potków, to czy przyjmiesz na siebie atak, zależy wyłącznie od refleksu i znajomości ruchów przeciwnika.

Co do tego podziału klas, to coś w tym jest, na przykład nie każdą klasą przytankujesz blackwyrma. Nie każda ma też taki sam dps, nie każda ma też contry. Grałem każdą klasą i najtrudniej grało mi się blade dancerem, właśnie z powodu braku defensywnego skilla.

Warto również dodać, że to jedyna warta uwagi gra, która w żaden sposób nie wymaga od graczy mikropłatności. Dodatkowo, wszystko można osiągnąć grając solo, nie musisz mieć gildii jak np. w aionie czy tera, żeby w ogóle istnieć na end game.

Opublikowano

Zacząłem grę warlockiem, narazie gra sie przyjemnie aczkolwiek liczyłem na coś innego niż wiekszosc mmo czyli bieganie od wioski do wioski zabijajac/zbierając wszystko co sie da. Napotkalem sie juz na słynne lagi,gra była już nie grywalna.

Mam jeszcze kilka pytań widzialem podobny temat na forum ale niewiele pomógł.

1. Lepiej gra sie na padzie czy klawa+mysz?

2.Jaki pad jest kompatybilny ? Mój od xboxa 360 widocznie nie jest...

3. Spotkał ktos sie z brakiem dźwięku po podłączeniu słuchawek i wie jak to rozwiązać?

Opublikowano

1. wiadomo ze klawiatura i myszka, mi sie zdarzyło grac na 2 klawiatury a myszki tylko uzwyałem do obracania postaci xD

3. raczej nie wina bns`a chyba ze wszystko inne Ci gra a tylko client jest cicho... to podejrzane by było

ae1d1005fe.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...