Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz
  • 0

Pad od xbox one sterowniki

VerZ

Pytanie

Opublikowano

Witam nie dawno kupiłem sobie pada od Xbox one i mam problem ze sterownikami mam Windowsa 7 i on nie wykrywa mi pada znaczy się wykrywa, ale nie jako od Xbox tylko jako "controler" i nie mogę z nikąd pobrać sterowników, bo wyskakuje mi błąd "Error: 404 Not Found There was a problem processing your request!" i nie wiem co zrobić pomocy.

2 odpowiedzi na to pytanie

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Robie jak każą ale gdy wchodze na strone z sterownikami to mam taki błąd "The website has encountered a problem [Error number: 8DDD000F]

File or directory not found.

The page you are looking for cannot be found.

It might have been removed, had its name changed, or is temporarily unavailable. Please try the following: Ensure that the Web site address displayed in the address bar of your browser is spelled and formatted correctly. If you reached this page by clicking a link, contact the Web site administrator to alert them that the link is incorrectly formatted. Click the Back button to try another link."

http://www.catalog.update.microsoft.com/Error.aspx?id=-1914896369

Opublikowano

Na supporcie xbox one dokładnie w pomocy  to opisano jak zrobić.

Sterowniki powinny się ściągnąc same albo dodaj je ręcznie na urządzeniu wybierając Kontroler konsoli Microsoft Xbox One

Mózg to nie mydło; nie ubędzie Ci go, gdy go użyjesz.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...