Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Ekipa serwermegadrop.pl poszukuje sponsorów/współpracowników oraz administratorów i YouTuberów

SysterM

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

WSTĘP

Zanim przejde do wypisywania się, prosiłbym bez żadnych hejtów ani oszukaństw.
Bo jak ja wezne współprace z jakimś typem co mnie oszuka i zabierze mi domene to podaruje sobie i zgłosze go.

WITAM

Witam, nazywam się Marek Buczyński, mam 14,5 lat. Jestem z Warszawy.
Zawsze pasjonowało mnie stworzenie własnego serwera gry "Minecraft".

Byłem posiadaczem serwerów:

1. maxcraft.ench.pl
  2. mc.xariv.pl

Teraz jestem posiadaczem domeny "serwermegadrop.pl" i tworze taki projekt serwera typu "Megadrop".

Poszukuje:

1. Serwer:

• Sponsorów, współpracowników, YouTuberów/osób promujących serwery.

2. Administracja

• Współwłaściciel (w zajęciu już są 2 osoby, closed)
  • HeadAdmin (2 osoby, w zajęciu 0)
  • Admin (2 osoby, w zajęciu 0)
  • Moderator (3 osoby, w zajęciu 0)
  • Helper (4 osoby, w zajęciu 0)

KONTAKT

Kontakt ze mną jest prosty.
Telefon: +48 737 486 905

GG: 53641278

Facebook: https://www.facebook.com/serwermegadroppl-207135703030792/

​​

blaze_logo.png

Opublikowano

Nie polecam tego pana, chciał dostać posadę u mnie na serwerze, ale stwierdził, że zacznie robić swój serwer i go ktoś oszukał na pieniądze i domenę i czy znowu może do mnie wrócić na serwer, gdy powiedziałem, że nie on zaczął szantażować mnie, że napiszę na mcpforum złą opinię na mnie. Nie przejąłem się tym i nie budziło to we mnie żadnych żali, oraz podstawy do dalszej dyskusji z nim, powiedziałem wprost, że niech sobie działa, ale i tak mu nie wyjdzie, po tym wydarzeniu powiedział " spierdalaj, nie będę z tobą robił nic oszukali mnie ! Rozumiesz ?" i wyszedł z teamspeak'a.

Po rozmowie mogłem jedynie stwierdzić kim jesteś. Jesteś tylko typowym dzieckiem, które bazuje na kozłach ofiarnych i chciał mnie nabrać na współprace, da mi domenę i pliki serwerowe, wszystkie autorskie, a ja mam mu dać właściciela, konsolę.

Na tym kończę i życzę Ci powodzenia z takimi zachowaniami.

Szukam osób, które chcą stworzyć ze mną serwer, więcej informacji na priv

Opublikowano

chciał mnie nabrać na współprace, da mi domenę i pliki serwerowe, wszystkie autorskie, a ja mam mu dać właściciela, konsolę.

to chyba logiczne

nikt ci nie da domeny i plików za frajer

Opublikowano

Nie polecam tego pana, chciał dostać posadę u mnie na serwerze, ale stwierdził, że zacznie robić swój serwer i go ktoś oszukał na pieniądze i domenę i czy znowu może do mnie wrócić na serwer, gdy powiedziałem, że nie on zaczął szantażować mnie, że napiszę na mcpforum złą opinię na mnie. Nie przejąłem się tym i nie budziło to we mnie żadnych żali, oraz podstawy do dalszej dyskusji z nim, powiedziałem wprost, że niech sobie działa, ale i tak mu nie wyjdzie, po tym wydarzeniu powiedział " spierdalaj, nie będę z tobą robił nic oszukali mnie ! Rozumiesz ?" i wyszedł z teamspeak'a.

Po rozmowie mogłem jedynie stwierdzić kim jesteś. Jesteś tylko typowym dzieckiem, które bazuje na kozłach ofiarnych i chciał mnie nabrać na współprace, da mi domenę i pliki serwerowe, wszystkie autorskie, a ja mam mu dać właściciela, konsolę.

Napewno, hokus pokus czary mary...

Nie daje domeny za 0$ rozumiesz?

A nawet bym z tb nawet się nie skontaktował...

Nie myśl o tym małolacie który ma 12 lat...

blaze_logo.png

Opublikowano

Napewno, hokus pokus czary mary...

Nie daje domeny za 0$ rozumiesz?

A nawet bym z tb nawet się nie skontaktował...

Nie myśl o tym małolacie który ma 12 lat...

Mistrzu masz dopiero 14 lat, czego ty oczekujesz ? Że za domene wartą 15 zł roczne dam Ci cały dostęp do serwera, konsoli wartego ponad 100 zł ?

Jesteś zwykłym dzieckiem które chce coś osiągnąć nie fair, jak tam ta zła opinia na mój temat ? Nie pamiętasz tego szantażu ?

Szukam osób, które chcą stworzyć ze mną serwer, więcej informacji na priv

Opublikowano

Nie polecam osoby "SysterM"

Typowe dziecko chcące założyć swój wymarzony serwer minecrafta.

Typowy naciągacz na kasę, obrażał mnie i powiedział że wstawi złą opinię na mpcforum którą mam za przeproszeniem w dupie.

Sam chłopaczyna ma 14 lat i jest pewnie w okresie dorastania i jego rozmowa wygląda że on krzyczy i pluje do mikrofonu a ty masz go słuchać bo dostaniesz degrada.

Powiedziałem mu że mam maszynę 32 GB ram od blazingfast i od razu nastawienie ze złego zmieniło się na dobre.

Bo pewnie kolega chce mnie oszukać i okraść na maszynę i założyć swój serwerek VPS.

NIE POLECAM WSPÓŁPRACY!!!

JEDYNE PLUGINY NA TYM SERWERZE MINECRAFT TO Z NETA.

Jakaś paczka od kukisa, czy od kogoś tam.

Sam nic nie robił ja wszystko za niego robiłem.

Opublikowano

@mati5114 Posłuchaj nie jestem naciągaczem, sam jesteś naciągaczem i nie pisz mi tu głupot.

Od 5 lat jesteś u mnie znany jako znajomy ale aż w takim stopniu pisać o mnie?!
Pogieło cie człowieku!?

blaze_logo.png

Opublikowano

Hmm ciekawe że nagle tyle złych opinii na twój temat a ty się wszystkiego wypierasz. Albo dobra insynuacja albo po prostu, jesteś jaki jesteś. Dłuższego IP serwera nie dało się wymyślić?

Jeden z niewielu oficjalnych partnerów minecraft pochodzących z polski.

goPYjbL.png

• 1 miesiąc temu...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...