Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz
  • 0

camtasia studio 8.6 program przestał działać - w czasie renderowania

Gnieworz

Pytanie

Opublikowano

mój projekt jest dość obszerny i kiedy kończyłem go montować co 5 minut musiałem restartować camtasię (więc już wiem że muszę się z niej przesiąść na coś lepszego) ale problem polega na tym że kiedy uruchamiam renderowanie to za każdym razem dochodzi do 16.8% i program przestaje działać

postępowałem zgodnie z tym co piszą w internecie czyli:

- rozdzieliłem wszystkie grupy (pomogło, bo wcześniej crash był na samym początku renderowania)

- ustawiłem priorytet na czasu rzeczywistego (dało to tylko tyle że renderowanie jest szybsze)

- uruchomiłem jako administrator i w trybie zgodności z win7 (mam windows 10) - raczej nic to nie zmieniło

przypuszczam że chodzi o zbyt małą ilość ramu ponieważ menadżer zadań pokazuje że zużycie dochodzi do 2 gb

w kompie mam 8gb ale z tego co wiem apki 32bitowe nie mogą mieć więcej niż 2gb

da się to jakoś ominąć? przydzielić więcej ramu do tej apki? a może jest już jakaś nowsza camtasia która jest w 64 bitach? a może istnieje inne rozwiązanie mojego problemu?

0 odpowiedzi na to pytanie

Rekomendowane odpowiedzi

Nie udzielono jeszcze odpowiedzi na to pytanie

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...