Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Facebook

Ⅎ.∅.R.X.S.⊥

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jak polubisz jakąś stronę, to możesz wejść w dziennik aktywności i zaznaczyć przy polubieniu "ukryj na osi czasu".

Nie działa to w przypadku polubień postów i pisania komentarzy - tego nie da się w żaden sposób ukryć.

1398258449-U383457.png

Opublikowano

Nie ma na to sposobu. Możesz nie lajkować/komentować czegokolwiek albo możesz siedzieć na fake acc 

Opublikowano

W ustawieniach prywatności możesz ustawić co widzą Twoi znajomi, możesz wszędzie tam ustawić "tylko ja", na like'i to powinno działać ;)

r9wfFzB.png

Opublikowano

W ustawieniach prywatności możesz ustawić co widzą Twoi znajomi, możesz wszędzie tam ustawić "tylko ja", na like'i to powinno działać ;)

Tam są tylko ustawienia na własne posty, nie ma żadnych ustawień widoczności lajków.

1398258449-U383457.png

Opublikowano

Nie można tego ustawić, po to jest tak zrobione aby widzieć co znajomi lajkuja i co śledzą na fb ;)

https://gyazo.com/fda5cdba015589562e3ae6f91d845bc0

xD xD xD

TOP1 FIGHTER MPC

https://embed.gyazo.com/e7d06a14193aec972bb7a82e59041e87.png

Opublikowano

Pewnie gołe baby lajkuje i żeby mama nie widziała

Nie jestem tobą, moi rodzice nie mają fejsa, jestem dorosły. Powinieneś za tą wypowiedź dostać report bo nic nowego nie wnosisz kolego, ale mam nadzieję że napisałeś to dla funu :D 

<p>.

Opublikowano

Pewnie gołe baby lajkuje i żeby mama nie widziała

Nie jestem tobą, moi rodzice nie mają fejsa, jestem dorosły. Powinieneś za tą wypowiedź dostać report bo nic nowego nie wnosisz kolego, ale mam nadzieję że napisałeś to dla funu :D

ale ty jesteś ułomny xD

• 2 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...