Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[SS] Nowy system dungeonów - Eterius

Tworu

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

3027e0faa0b86.png

Kolejną rzeczą nad jaką pracujemy jest nowy system dungeonów. Stawiamy na grę zespołową lecz dobrze wiemy, że wiele osób preferuje grę samodzielną (nawet jeśli to gra mmo). Tak więc stworzyliśmy system dungeonów z podziałem na 3 poziomy trudności. System jest w trakcie tworzenia więc czekamy na wasze propozycje oraz sugestie co do tego systemu :)

4a3b16fd0c78a.png

Opublikowano

Taki system jest już na kilku zagranicznych serwerach więc wiele zrobić się tu nie da. 

7812818616.png

Ludzie dzielą się na tych co grają w metina oraz na tych co mają mózg ale nie grają w Diablo 3 Mobile :) 

Opublikowano

Bardzo fajne rozwiązanie, mam nadzieję że wykonanie równie dobrze zrobione.

Jedynie co to grafika średnia przy takich rzeczach :D Mam tak, że jak coś jest dobrze zaplanowane, to też grafika powinna być ładnie zrobiona, bajerki itd xD

Opublikowano

Jedynie co to grafika średnia przy takich rzeczach :D Mam tak, że jak coś jest dobrze zaplanowane, to też grafika powinna być ładnie zrobiona, bajerki itd xD

Dzięki za opinię :D Niestety grafikę robię ja ponieważ nie posiadamy grafika serwerowego :P Nie planujemy szybko startować więc wygląd pewnie jeszcze ulegnie zmianie :3

Opublikowano

e, jak dla mnie, standardowy intenrfejs najlepszy

Jeśli nam sie uda, będzie możliwość zmiany interfejsu z nowego na stary. Jeszcze nie wiemy jak się za to zabrać ale będziemy próbować :3

Opublikowano

3027e0faa0b86.png

Kolejną rzeczą nad jaką pracujemy jest nowy system dungeonów. Stawiamy na grę zespołową lecz dobrze wiemy, że wiele osób preferuje grę samodzielną (nawet jeśli to gra mmo). Tak więc stworzyliśmy system dungeonów z podziałem na 3 poziomy trudności. System jest w trakcie tworzenia więc czekamy na wasze propozycje oraz sugestie co do tego systemu :)

4a3b16fd0c78a.png

Mam nadzieję, że to szkic a nie prawdziwe okienko w grze. Gratki jeśli pomysł własny.

Opublikowano

@Algade wykonanie jak na nowej jakości, wszystko cacy xDDDDDDDDDD

Opublikowano

Oprawa graficzna nie jest dosyć przekonująca. Sam pomysł nawet i okej, ale zmieńcie tą oprawę graficzną.

Isayia - Już wkrótce  :yay:B) 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...