Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Skin] Dragonblade Riven

Ao_Shin

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam,

Lubię grać Riven, posiadam wszystkie skiny do tej postaci, lecz głównie gram Championship/Battle Bunny.

Wraz z przecenami na halloween wylosowałem ostatni skin który mi brakował do kolecji, tzn. Dragonblade Riven.

Jakie macie opinie na temat tego skina? Mi się w miarę podoba, testowałem na koncie kolegi, nie jest zły, lecz mógłby być lepszy..

Podobno ten skin ma opóźnione animacje w porównaniu do reszty - osoba która mi to opowiadała(nie wierzyłem jej) powołała się na BoxBoxa który to tłumaczył

Czy skin jest wart 1k RP?

Opublikowano

Sam skin w sobie moim zdaniem Jest słaby są lepsze Championship czy też Bunny o których wspominałeś.

Sam skin jest drogocenny ale czy 1k RP? Wydaje mi się. Co do animacji w moim odczuciu skin ma taką samą animacje jak reszta.

tumblr_nraeqbeDVI1uvdps4o1_500.gif

Opublikowano

Wart? To jest właśnie dylemat skinów, które zmieniają wygląd. Jednemu się podoba, a drugi nigdy w nim nie zagra. Osobiście uważam, że całkiem zacny ten skinek. Miano najlepszego do Riven by nie dostał ode mnie, ale dla oka przyjemny. Podobną sytuację mam z Wukongiem, gdzie brakuje mi ostatniego wyglądu. Jeśli jesteś kolekcjonerem (podobnie jak ja), to śmiało kupuj.

652461476122967357515.jpeg

Opublikowano

"Coś nie pasuje? Nie to nie, to kwestia gustu"

Imo świetny skin wart swojej ceny. Kozacki splash art, model postaci, wygląd spelli.

Najbardziej do mnie przemawia zmieniony mieczyk, może tobie też przypadnie do gustu :]

Opublikowano

"Coś nie pasuje? Nie to nie, to kwestia gustu"

Imo świetny skin wart swojej ceny. Kozacki splash art, model postaci, wygląd spelli.

Najbardziej do mnie przemawia zmieniony mieczyk, może tobie też przypadnie do gustu :]

Rzecz w tym, że ulta jest okropna, tak samo jak w championship - jeśli chodzi o moją opinię. Jedyne co przemawia do mnie z tym skinem to fakt, że jest niedostępny do zakupu w sklepie, splash art, zmieniony wygląd Q podczas ulty

• 3 miesiące temu...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...