Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jaka najlepsza mysz Bloody?

Zgredxx

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

close

20141229160810uid1.gif

Opublikowano

Ale, dlaczego Bloody? Są bardzo słabe ;D Można za taką samą cenę kupić 100 razy lepszą no ale dobra, najlepsza będzie ta : 

A4tech Bloody TL8 

Ja tam bym ci polecał kupić : 

CM Storm Mizar 

Opublikowano

@KeragosPL moze miales jakas wadliwa myszke. Kurcze ja juz swoja uzytkuje dobry rok jak nie wiecej, wyglad zaje*isty. I nie mam z nia zadnych problemow, do gta5 czy innych gierek jest z*******a. Co w niej [bloody] takiego slabego?

==== OBECNA SPECYFIKACJA PC JEŚLI KOGOŚ TO OBCHODZI: ====

CPU: AMD FX-6300 X6     GPU: Nvidia GeForce MSI GTX 750Ti 2GB GDDR5                PSU: SilentumPC Vero L1 500W 80Bronze PLUS     MOBO: ASUS M5A97-PRO R 2.0 [AM3+]     RAM: GoodRam 2X4GB 1333MHz CL9      HDD: 1TB SEAGATE 7200RPM/s  
PC CASE: SilentiumPC Regnum RG1w       CPU COOLER: SilentiumPC Fera III v.2 

==== SPRZĘT POZA PC JEŚLI KOGOŚ TO OBCHODZI: ====

MONITOR: LG FLATRON W2241S 60Hz (@71Hz) MONITOR #2: LG 24M45 60Hz KEYBOARD: Natec Genesis RX22     MOUSE: A4TECH Bloody Sniper ZL5     MOUSEPAD: A4Tech Bloody B-070   

Potrzebujesz gotowki w GTA Online?http://araboooo.weebly.com

Opublikowano

Chyba ze jest jakas myszka która ma w sobie macro i jest po prostu lepsza to proszę o podanie :D

20141229160810uid1.gif

Opublikowano

@KeragosPL moze miales jakas wadliwa myszke. Kurcze ja juz swoja uzytkuje dobry rok jak nie wiecej, wyglad zaje*isty. I nie mam z nia zadnych problemow, do gta5 czy innych gierek jest z*******a. Co w niej [bloody] takiego slabego?

Najprościej mówiąc :

Bloody to marka, to tak samo jak byś wziął biurową myszkę i dopisał do niej - For Gamers.

Nie chodzi mi o to że są wadliwe, ale jak za tą cenę można wymagać.

Piszą że są to myszki "dla graczy" a tak na prawdę są może 2/3 modele które są znośne.

Reszta natomiast to słaby materiał/bardzo słabe sensory oraz fatalna budowa samych myszek.

Nie mówię że wszystkie myszki A4Tech są złe, ale Bloody to typowy pokaz jak ze zwykłej myszki biurowej bo kilku obróbkach zrobić myszkę "dla graczy".

@Zgredxx

hm myszka macro do cs'a, ktoś tu chce wyłapać Vac'a ;p

Opublikowano

Najprościej mówiąc :

Bloody to marka, to tak samo jak byś wziął biurową myszkę i dopisał do niej - For Gamers.

Piszą że są to myszki "dla graczy" a tak na prawdę są może 2/3 modele które są znośne.

Reszta natomiast to słaby materiał/bardzo słabe sensory oraz fatalna budowa samych myszek.

Nie mówię że wszystkie myszki A4Tech są złe, ale Bloody to typowy pokaz jak ze zwykłej myszki biurowej bo kilku obróbkach zrobić myszkę "dla graczy".

@Zgredxx

Za macro vaca hhahahhahahahahaha 

Ja z bloody v8 gralem 2 lata w csa na macro i jakoś nie mam vaca.

614201483176397906935.png

Opublikowano

Najprościej mówiąc :

@Zgredxx

Tak trochę to nie odpowiedziałeś na moje pytanie :D

Co do tego vaca to jest to ban za CHEATY (Valve Anty Cheat) więc raczej nie powinno być bana :)

20141229160810uid1.gif

Opublikowano

Za macro nie ma raczej bana w CS.

Sam przez dobre pół roku korzystałem ze skryptu myszki na pozbywanie sie recoilu z AK-47 (a przynajmniej jego bardzo efektywne zmniejszanie).

Konto jak stało bez vaca, tak dalej stoi czyste ;-)

==== OBECNA SPECYFIKACJA PC JEŚLI KOGOŚ TO OBCHODZI: ====

CPU: AMD FX-6300 X6     GPU: Nvidia GeForce MSI GTX 750Ti 2GB GDDR5                PSU: SilentumPC Vero L1 500W 80Bronze PLUS     MOBO: ASUS M5A97-PRO R 2.0 [AM3+]     RAM: GoodRam 2X4GB 1333MHz CL9      HDD: 1TB SEAGATE 7200RPM/s  
PC CASE: SilentiumPC Regnum RG1w       CPU COOLER: SilentiumPC Fera III v.2 

==== SPRZĘT POZA PC JEŚLI KOGOŚ TO OBCHODZI: ====

MONITOR: LG FLATRON W2241S 60Hz (@71Hz) MONITOR #2: LG 24M45 60Hz KEYBOARD: Natec Genesis RX22     MOUSE: A4TECH Bloody Sniper ZL5     MOUSEPAD: A4Tech Bloody B-070   

Potrzebujesz gotowki w GTA Online?http://araboooo.weebly.com

Opublikowano

To powie ktoś jaką tą myszkę kupić ? Jak pisałem wyżej moze byc inna niż bloody ale byle by było macro

20141229160810uid1.gif

Opublikowano

Dłonie mam duże, i to bardzo :D Jak juz mowilem chce myszkę która ma macro,i ten sensor bo czytałem i dużo ludzi mowi o tym ze bloody ma c*****y sensor :/

20141229160810uid1.gif

Opublikowano

To która z tych myszek jest po prostu najlepsza?

20141229160810uid1.gif

Opublikowano

Ludzie, co wy na to, zeby po prostu sie zamknac i nic nie pisac jak nie macie bladego pojecia o myszkach, bo idzie sie czyms zabic jak widzisz takiego typa co wbija na temat pisze ze jakis syf od bloody jest dobry i wychodzi, potem autor kupuje i dostaje gowno za wysoki hajs.

Bierz ss rival 100 i tyle, masz tu recenzje jak bys chcial.

http://www.test-gear.pl/testy-i-recenzje/myszki/steelseries-rival-100/

Opublikowano

Dobra do zamknięcia robie nowy temat bo tu syf :D

20141229160810uid1.gif

Opublikowano

Najpierw przeczytaj poradnik o doborze myszki: http://www.mpcforum.pl/topic/1444571-wyb%C3%B3r-myszki-do-gier/

PS. Nie ma czegoś takiego jak najlepsza myszka.

Zakładanie kolejnego tematu o to samo, podchodzi pod spam, więc nie zamykam tego. Po prostu niech ludzie przestana ci polecać myszki, skoro nawet nie znają twoich preferencji. Przeczytaj poradnik i napisz swoje preferencje, chwyt i wgl.

"Jesteśmy ludźmi, bo popełniamy błędy i na nich się uczymy."

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...