Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Kupno gry, opłaca się

hooligan333

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam,

Szukając gdzie jest najtaniej znalazłem to: https://cdp.pl/gothic-2-zlota-edycja.html

Chce kupic gothic 2 noc kruka i znalazłem to co jest w linku no i pytam się was, czemu tak tanio, bo gdzie indziej to 30 złoty są, i co to znaczy 

Kupując ten produkt otrzymasz:
  • wersję bez zabezpieczeń DRM                    <--------------O TO CO TO ZNACZY, CO TO DRM JAKIEŚ????????

• polską wersję językową

A no i jak to wygląda z zakupem, kupie ten produkt i po kupnie będę mógł pobrać to czy dostane jakiś klucz licencyjny wbije na steam i wpisze ten kod i będę mógł pobrać czy jak??bo mało tam pisze jak to wygląda, czy po zakupie pobierasz i grasz za te 7 zł czy co

Opublikowano

Sam kupiłem na cdp tą część gothica. Po przelaniu kasy gra zostanie dodana do Twojej biblioteki na cdp (nie dostajesz żadnego klucza np. na steam czy coś) i tam możesz pobrać pliki instalacyjne, a później zainstalować grę na swoim komputerze.

Opublikowano

fejkiem, a raczej zartem to jest ta cena 80zl, drm to po prostu zabezpieczenia, w tym przypadku nie ma zadnych, pobierasz pliki to mozesz nawet zgrac na pendrive i dac koledze, zadnych kluczy itp. 

@up wiedzmin 2 to juz taniej nawet, mniej niz dyche za wersje steam rozszerzona g2a 10zl dalem. 

steam: /awesomeplayer1337

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...