Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Propozycja serwera dla zajętych ludzi [!]

ARSEHOLE

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Dzień Dobry (bądź też dobry wieczór)!

Otóż przez dłuższy okres czasu chodzi mi po głowie Rust. Fajnie by było w niego pograć, ale tylko ci, którzy grali już "na poważnie" wiedzą jak to z tym Rustem jest. Rust zabiera za dużo wolnego czasu i wiele ludzi, którzy chcą zagrać to poświęcają te max 3 godziny dziennie (co dla Rusta to stanowczo  za mało), idą spać i na następny dzień, po powrocie z pracy widzą ekran z nickiem ich zabójcy, który dostał się do naszego domku pod naszą nieobecność. Taka sytuacja zniechęca do gry w Rusta i jeśli nie ma świąt, urlopu, to z Rustem możemy się pożegnać.

Tutaj wchodzi mój pomysł. Co powiedzielibyście na to, żebym stworzył serwer przyjazny niedzielnym graczom? Moim pomysłem jest zrobienie bramek czasowych, większych w weekendy, które uniemożliwiły by niszczenie budowli po za ramami czasowymi. Wprowadzone by były jeszcze parę ułatwień, które pozwoliły by na szybszą rozgrywkę (ale bez przesady, nikt nie lubi dostawać wszystkiego za darmo, prawda?). Sam osobiście nie mam wiele czasu wolnego, ale mam już doświadczenie w dedykowanych serwerach do Rusta i innych gier, także kadra znalazła by się odpowiednia i na poziomie.

Piszcie co o tym myślicie. Jestem otwarty na wszelkie propozycje.

Opublikowano

Pomysł nie jest taki zły, możesz również zrobić serwer pod White List'e. Jak masz doświadczenie w takich sprawach to nie muszę ci nic więcej mówić bo sam sobie poradzisz. :)

Lecz na dłuższą metę serwer ci tak nie pociągnie, ale co ja mogę wiedzieć może tobie to wyjdzie.

Opublikowano

Wiem, że nie pociągnie w ten sposób, ale jeśli zainteresowanych było by sporo, to wtedy miało by to rację bytu. Maszyny jeszcze nie wykupuję :p .

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...