Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Champ] OTP na nowy sezon

UnluckyPanda

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Zbliza sie nowy sezon i zaczalem sie zastanawiac nad mainem/otp. Glownie myslalem nad:

-Syndra

-Ahri

-Orianna

-taliyah

-anivia

-Veigar

-viktor

Wszystkimi postaciami gra mi sie przyjemnie. Tylko ktora postac da mi najwiekszy progress w grze(w tym sezonie plat, ale zauwazylem ze grajac wszystkim nie robie progressu i stoje w miejscu z ranga ) Napiszcie swoje zdanie o ktorejs z postaci, ale nie robcie typowego kopiuj wklej z plusami i minusami postaci xD najlepiej co byscie chcieli miec na midzie u siebie w druzynie, dlaczego ta postac itp Za wyczerpujace odp limity plusow :*

Opublikowano

Może mój wybór jest poza Twoją listą, ale moim zdaniem wygląda bardzo solidnie :D Fizz - Wiadomo, jak to on na 3 lvl agresywna gra popłaca :D Dodatkowo po reworku pasyw + W działa naprawdę fajnie. Jest to postać, która może zrobić naprawdę porządne zmiany w grze, dotychczas jest bardzo silny i zapowiada się być jeszcze mocniejszy! :) Z Twojej listy Anivia, Orianna - dwie silne postacie.

Anivia - Chyba nie muszę pisać, że jej ściana robi gry dla Ciebie lub przeciwnika, wszystko zależy jak ją postawisz xD Potężny dmg, ale to wie każdy.

Orianna - Jej tarcza jest nieco irytująca dla przeciwnika, praktycznie ciężko cokolwiek jej zrobić a dobrze wykonane combo jest miażdżące, jest to jedna z tych postaci, która sprawia, że przeklinam cały czas grając na nią :D

Wszystkie postacie, które wymieniłeś są silne i warte mainowania, kwestia tego jak to rozegrasz :D Powodzenia! ;)

Opublikowano

Syndra, czyli aktualnie postać kosa. Mimo, że nie ma podjazdu, to sama ten podjazd do niej utrudnia. Rzucasz spellka, następnego i ulta, po czym koleś znika z mapy w trybie natychmiastowym. Viktor posiada potężny wave clear, a jego szybkość z ghostem jest świetna. Bardzo lubię tą postać w drużynce. Orianka, to bardziej pod pojedyncze matchupy z racji tego, że nie zawsze można nią maksimum wycisnąć. Imo, teraz wjedzie ten okres przed sezonem, więc będzie kilka zmian. Myślę, iż powinieneś poczekać na to, co będzie się w nim działo - wtedy zdecydować.

652461476122967357515.jpeg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...