Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Czy warto grac ? Czy ta gra dalej zyje?

UnluckyPanda

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Hej. Czy warto teraz zaczynac w to grac? Ile osob gra srednio? Czy sa polskie gildie/na jakim serwerze grac zeby spotac duzo rodakow? Gralem jak byla premiera bs po tygodniu przestalem, ale ciekawi mnie czy moze warto wrocic.

Opublikowano

Podobno nadal warto. Ostatni raz logowałem się miesiąc temu, żeby sprawdzić jak się ma ta gra i nie było aż tak źle, broker nadal żywy, na pvp i instancje też nie czeka się za długo. Cały czas wychodzą nowe aktualizacje, dochodzą nowe przedmioty, eventy itp. Niby łączenie serwerów było, ale wcale mnie to nie dziwi. Na starcie było tak wielu chętnych do gry, że musieli co tydzień dorabiać nowe serwery, żeby gdzieś tych ludzi pomieścić. Teraz jak zmalała jej popularność, to i ludzie poodchodzili, więc ilość serwerów wróciła do pierwotnego stanu. O polakach nic mi nie wiadomo, są rozrzuceni po różnych serwerach, ale najwięcej było ich na windreście i tam polecam ci zacząć grę.

Opublikowano

Windrest cały czas cieszy się największa popularnością. Co do klasy, to tu można by długo dyskutować, nie testowałem warlocka i soulfightera, ale z filmików na yt wyraźnie widać że te klasy są mocniejsze ( albo raczej łatwiejsze do opanowania ) względem starych klas. Możesz też zawsze wybrać easy mode i grać summonerem...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...