Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Wrota Tunel of Terror bez premki

FuckingFailed

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam,

Jak zauważyliście wrota Tunel of Terror pożerają strasznie dużo ammo, mi np. zabralo to ok. 250k x3 i 150k x2, wiec chcialbym sie was zapytac czy uzycie kamyka na wrotach bez premki jest oplacalne? Naprawa peta u mnie kosztuje 180 uri (11 lvl), a za wrota mamy jakies ~ 90k uri + ammo + demony. Lepiej klepać te wrota z x3 czy kamyk ze stratą urki?

Opublikowano

No kamyk bez premium to nie bardzo, późniejsze fale to około 10-15 kamyków więc policz sobie :/ na ćmie ammo + seprom i dasz radę

Wysłane z mojego A0001 przy użyciu Tapatalka

371007.gif

Opublikowano

No kamyk bez premium to nie bardzo, późniejsze fale to około 10-15 kamyków więc policz sobie :/ na ćmie ammo + seprom i dasz radę

Wysłane z mojego A0001 przy użyciu Tapatalka

Nie pytam sie czy dam rade :)

Wlasciwie to juz te wrota zrobilem i teraz chce jeszcze raz innym sposobem

Bardziej chodzi o to czy wyjde w jakims stopniu na + z urką i ammo czy lepiej juz nie kombinowac i lać te alieny z x3...

Opublikowano

Po co uri tracić ? kręć z x2 i x3 ;)

x2 i x3 zostawiam sobie na kubiki i zety + tracę seprom :s a tu myślałem ze bardziej opłacałoby się użyć kami, no ale cóż, jak tak sądzicie :P

Opublikowano

x2 i x3 zostawiam sobie na kubiki i zety + tracę seprom :s a tu myślałem ze bardziej opłacałoby się użyć kami, no ale cóż, jak tak sądzicie :P

Pozbierasz urkę i seprom możesz bógować :P  

Opublikowano

Trzeba wiedzieć jak.

Bo narkomani mają piekło na ziemi, czyściec przechodzą w momencie śmierci, cała trucizna uwalnia się w ostatnim oddechu. I potem mają swoją wymarzoną, wyczekaną i wyćpaną szczęśliwość.

21076673_155844708327715_28800624_n.jpg

Opublikowano

Trzeba wiedzieć jak.

na yt jest tego mase  ale po to jest foruj żeby pytać i odpowiadać ;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...