Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Hakerzy znow na celu

wasky

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Mam taki problem na EMS. Kiedys dawno dawno dawno temu, jakies 2 lata temu postac moja dostala bana, bo sobie bawilem sie hackami wbijajac 5 lvli z 30 do 35 ;D Po okolo roku czasu pojawilem sie znow w ranku. No i tak gralem sobie dlugo dlugo, a teraz dzieki najnowszemu patchowi znow nie ma mnie w ranku, a co najwazniejsze nie moge oddac pozyczonych itemow (niemozliwe jest dropienie na glebe anie jakikolwiek trade). Czy jest jakis sposob, aby przekazac te itemy na inna postac?

Opublikowano

o.O mojego kolege wywalili dziś w nocy z rankingu a full legit jest

i to na 100% znam go osobiscie wiec juz tam nie insynuujcie xP

Po ostatnim awaryjnym serwer checku osoby które wylogowały się przed nim na Free Markecie znikły z rankingu i nie mogą nic wyrzucać (mesos, jakie kolwiek itemy itd), robić trade ani otwierać sklep. Jeżeli jesteś jedną z tych osób, zwykły relog powinien pomóc, ale nadal będziesz poza rankingiem. Trzeba czekać aż to naprawią ...

Wiesz co ci powiem głupi skurwysynie ?? Moja mama dobre ciasta robi :]

eMs

rukiazj3.th.png suzumiyaharuhinoyuuutsukh8.th.jpg 12566620050620124711dj7.th.jpg elfenlied17qh6.th.jpg fsn00024pp2.th.jpg

284239619.png

Suzumiya Haruhi No Yuuutsu the best anime of my life !!

Masz Athisa gg ? To sie ciesz bo ja też mam :P

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...