Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

FIFA 17 UT - czy to ma sens?

SlideShow

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema

Od niedawna w sumie od premiery zaczalem grac w ultimate team.... i od samego poczatku dreczy mnie pytanie w mojej glowie "Co robia gracze ktorzy maja 100% zgrania i samych zlotych zawodnikow w 10-9 lidze?" Mam tą grę od premiery i zagralem okolo 10 meczy poniewaz nie daje mi to frajdy grać teamem który ma 30 zgrania i 2 zlotych pilkarzy na teamy co maja aubameyangi lewandowskich i innych takich... Dlaczego nie losuje rownych przeciwnikow? To kompletnie blokuje dalszy rozwoj graczy poczatkujacych... Przegrywasz mecze = mało coinsow... nie awansujesz = malo coinsow... brak pieniedzy do rozwoju = kupno tych zjebanych punktow... Serio Fifa prowadzi tylko do tego? Bo jesli kupujac gre za 2 stowy mam wkladac w nia wiecej siana bo i tak gowno pogram... to juz moge zaczac wystawiac na allegro

Opublikowano

Na start dostajesz kilku piłkarzy którzy mają dużo kontraktów, więc na nich nie musisz wydawać kasy, kto Ci broni odpalić sezon dla jednego gracza, w kilka godzin jesteś w stanie uzbierać kilka tysięcy, żeby stworzyć skład złotych zawodników ze 100 zgrania wystarczy Ci 5-6 tysięcy, jak przegrywasz to znaczy że grasz słabo, to że ktoś ma lewego czy innego aubameyanga nie znaczy że jest dobry, ja doszedłem do 6 ligi grając bronzowymi zawodnikami, dopiero tam zacząłem dostawać oklep, ale miałem już koło 20-30 tysięcy i fajny składzik złożyłem. I to że dostajesz przeciwników z lepszymi graczami nie blokuje rozwoju, bo skoro ktoś gra takim składem w 10-9 lidzie to znaczy że jest c*****y, i łatwo go ograć. 

//

A jak masz takie podejście, to może rzeczywiście wystaw ją na allegro.

Opublikowano

@TRV14E

Dzieki mordo za tą porade z sezonami ;). Znaczy wiesz... wygrywam z tymi ludzmi co maja zlote sklady ale to ... na 3-4 mecze wygram 1 a przegrywam z nimi zazwyczaj 1-0 2-1 wiec roznice rażące nie są :P. A jeszcze powiedz czy warto grac te drafty? Tak na przyszlosc juz zapytam

Opublikowano

Drafty są losowe, dostajesz paczki(zależenie od tego ile meczy wygrasz), więc to czy zarobisz, czy nie, zależy od farta. Ale mimo wszystko warto, bardzo fajna zabawa pograć zawodnikami których prawdopodobnie nie będziesz miał normalnie w swoich składach, ale proponuje najpierw trochę poćwiczyć, bo jeśli przegrasz w pierwszym meczu to zazwyczaj paczki są bardzo słabe.

Opublikowano

Draft to strata pieniędzy. Nawet jak wygrasz wszystkie mecze to nie zawsze się zwróci, no chyba, że masz szczęście i wypadnie wartościowa karta.

Co ty gadasz, wygrywając 4 mecze w drafcie zawsze się zwraca (a często wychodzi nawet na plus). Potwierdzam bo mam wygranych pod 60 draftów.

Co do tematu - proponuję grać dużo w sezonach i próbować szczęścia w lidze weekendowej (zacne nagrody, zwłaszcza gdy nie masz za dużo coinsów).

No i wykorzystuj bonusy z katalogu - według obliczeń kilku osób wykorzystując wszystkie perki do monet wychodzi około 80 tysięcy coins.

Opublikowano

Kwestia farta, jak zaczynala sie fifa to zagrallem draft, a gralem wtedy slabo i odpadlem w 1 rundzie, dostalem paczke z tokenem draft, zagralrm drugi, odpadlem w 3 rundzie, dostalem 2xPrenium gold pack i Jumbo gold pack, trafilem Mustafiego ktory poszedl chyba za 10k i Silve ktory poszedl za 50k, wszystko to kwestia szczescia ;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...