Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

VillagerShop nie można sprzedawać i kupować

OgnistyBurak

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemka, mam mały problem. Gdy dodaje jakiś item do sklepu npc [villagershop] to nie mogę go kupić ani sprzedać (item się normalnie tam pojawia).

Mam plugin na kasę valut i economy.

Proszę o pomoc :)

Opublikowano

Jest coś takiego

/vshop permission <SOMETHING> sets the permission required to interact with this villager to SOMETHING. 
You may think of a new permission or use any existing permission. 
OPs will automatically bypass this. Use "none" as <SOMETHING> to make the shop public again.

Tłumacząc:

/vshop permissions <COKOLWIEK> ustawia uprawnienia wymagane do interakcji dla wybranego NPC. 
Możesz wymyślić nowe uprawnienie lub skorzystać z już istniejącego. 
Operatorzy automatycznie pomijają to uprawnienie. Użyj "none" jako <COKOLWIEK> aby utworzyć publiczny sklep

Pomogłem ? ;) Daj like !

Opublikowano

Jest coś takiego

/vshop permission <SOMETHING> sets the permission required to interact with this villager to SOMETHING. 
You may think of a new permission or use any existing permission. 
OPs will automatically bypass this. Use "none" as <SOMETHING> to make the shop public again.

Tłumacząc:

/vshop permissions <COKOLWIEK> ustawia uprawnienia wymagane do interakcji dla wybranego NPC. 
Możesz wymyślić nowe uprawnienie lub skorzystać z już istniejącego. 
Operatorzy automatycznie pomijają to uprawnienie. Użyj "none" jako <COKOLWIEK> aby utworzyć publiczny sklep

No tak. Ale nawet jako operator nie mogę nic kupować. Itemy są normalnie w sklepie. Ale nie mogę ich kupić. Naciskam na item i nic się nie dzieje.

Opublikowano

A czy konsola podczas próby kupienia itemu nie pokazuje żadnych błędów ?

@OgnistyBurak

Nie chcę nabijać postów, ale widzę, że w ticketach tego pluginu jest już podobny problem. Niestety spróbuj znaleźć coś innego póki autor nie rozwiąże tego problemu..

Pomogłem ? ;) Daj like !

Opublikowano

A czy konsola podczas próby kupienia itemu nie pokazuje żadnych błędów ?

@OgnistyBurak

Nie chcę nabijać postów, ale widzę, że w ticketach tego pluginu jest już podobny problem. Niestety spróbuj znaleźć coś innego póki autor nie rozwiąże tego problemu..

A masz może jakiś plugin? Oprócz tego co podałeś?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...